Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.413
- 14.222
- 2.828
Bas ağrısıyla uyandım sabaha kadar futbol rüyası gördüm yine
bişi olmaz
en fazla şampiyonluk gider

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bas ağrısıyla uyandım sabaha kadar futbol rüyası gördüm yine

tmm dursun seçilecen 300 milyon diye haber sıktırmana gerek yok
Biraz da mizah
dasdasdas olm nasıl atıldınız ya hadhssdsa@Nedim Sertel o konudan yasaklıyız buradan yaz![]()
como istediğinde 20'yi beğenmiyoduk şimdi 20 verseler sırtımızda taşırız futbol enteresan bi oyunDavinson ile de yollar ayrılmalı
bişi olmaz
en fazla şampiyonluk gider![]()
Sallaiye çok salladım fakat herif sezonun x faktörlerinden birisi. Ciddi bir emek verdi yıl boyunca ve fizik artık ciddi anlamda bazı şeyleri kaldırmamış olabilir.Şu sallai'nin oynadığı topun daha kötü olmayanını da singo kendi mevkisi olmayan stoperde oynayınca ertesi hafta kesik yiyor bir de ama sallai 10 maç rezilleri oynasın 1 maç iyi oynayınca iyiki oynadı oluyor.Bazı oyuncuların hata şansı da yok bu takımda çünkü onlar 10 maç iyi oynayıp 1 maç kötü oynayınca direkt yedeğe düşüyor.Singo mesela sonlarda birkaç pozisyon haricinde ts maçında gayet iyiydi , göztepe maçında kendi mevkisi olmayan yerde kötü oynadı diye neden hemen yedek oldu ? Sallai fb maçında iyi oynamışmış baba 30 yaşında bu halimle koyun beni Aktürk'ü ben de tutarım zaten yani aktürk tutmak mı iyi oynamak tutamayan yok zaten