GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara dünya kupasina giderse her türlü 25 milyonun üstüne satilir

hocanın oyun stili belli
bizim ortaya sahaya canavar adamlar lazım
torreira, lemina sallanıyor artık. özellikle torreira pres yapamazsa varlığı anlamsız bir oyuncu haline gelir. diğer özellikleri zaten hiç bir zaman çok iyi olmadı.
korkum o ki farklı stilde bir adam alırsak kaliteli oyuncu olsa bile sırıtacak bizim oyunda.
madem hoca tek oyun oynatıyor/oynatabiliyor o zaman ona uygun oyuncu alınacak. başka çare yok.

Sarayı neden aldığımızı bir tık üstüne satacakmişiz. Sara şampiyonlar Ligi'nde gayet iyi parladı. Ayrıca alacak kulüpte teknik direktör olduğunu unutmayın. 30 milyon dan 1 kuruş assagisina verilmemli

hocanın oyun stili belli
bizim ortaya sahaya canavar adamlar lazım
torreira, lemina sallanıyor artık. özellikle torreira pres yapamazsa varlığı anlamsız bir oyuncu haline gelir. diğer özellikleri zaten hiç bir zaman çok iyi olmadı.
korkum o ki farklı stilde bir adam alırsak kaliteli oyuncu olsa bile sırıtacak bizim oyunda.
madem hoca tek oyun oynatıyor/oynatabiliyor o zaman ona uygun oyuncu alınacak. başka çare yok.
Evet 200 milyon Euro'luk ortasaha tandemi oluşturup, hocanin idmanlarda bu oyjnculara ortada sıçan oynatmasini izleyelim. Sonra gelip maçlarda bu oyuncular niye pas yapamiyor diye çıldırın. Okan buruk teknik ekibi güncelleme fikrine yanaşmaz ise gönderilmeli. Kaliteli kadro kuracaksak her teknik adam ligimizde gayette şampiyon olabilir

davinson bir yere gitmez. çok yüksek kontratı var. devam edecektir.
yabancı sınırının ne olacağına göre bir yabancı stoper alıp eldekilerle devam ederiz orada
eğer 10 yabancıya düşülürse genç yabancı stoper gelir.
değişim orta sahada olur bence.

Gitmiyorsa da yedek kalmali artik

Ugurcan
Singo Transfer Transfer Jacops
Transfer Sara
Sane Transfer Transfer
Osimhen

En azindan bu tarz bir degisim gerekiyor

Sanchez ve abdulkerim yedege,cl öncesi ve sonrasi en azindan ligde idare ederler

Lemina ayni sekilde yedege

Torreira ayrilmak istiyor babasinin saglik sorunlarindan dolayi

Baris’a artik izin verilir ayrilir büyük ihtimal

Bir de mertens’in yerini gecikmeli olarak dolduralim artik

Bu degisim olmazsa mevcut kadro’nun mac secme durumu devam eder hedefsiz kaldiklari icin

Teknik direktör degisimi olsa yine birsey degismez biz bunu daha önce de yasadik defalarca,doymus oyunculari ikna etmek zordur

Evet 200 milyon Euro'luk ortasaha tandemi oluşturup, hocanin idmanlarda bu oyjnculara ortada sıçan oynatmasini izleyelim. Sonra gelip maçlarda bu oyuncular niye pas yapamiyor diye çıldırın. Okan buruk teknik ekibi güncelleme fikrine yanaşmaz ise gönderilmeli. Kaliteli kadro kuracaksak her teknik adam ligimizde gayette şampiyon olabilir
üstat hocaya teknik ekibi değişir demek üstü kapalı şekilde sen bu işi yapamıyorsun demek gibi olur.
onu demez yönetim. bağlar kopma noktasına gelir.
ya göndereceksin ya da hocanın oynatabildiğine göre kadro yapacaksın.
ben gönderilme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. 4 yıl şampiyon olan hocayı hiç bir yönetim kolayca gönderemez gerçekçi olmak gerekirse.

Sarayı neden aldığımızı bir tık üstüne satacakmişiz. Sara şampiyonlar Ligi'nde gayet iyi parladı. Ayrıca alacak kulüpte teknik direktör olduğunu unutmayın. 30 milyon dan 1 kuruş assagisina verilmemli
Gicik kapilan oyuncuyu 1 liraya bile yollar taraftar biraksan.

üstat hocaya teknik ekibi değişir demek üstü kapalı şekilde sen bu işi yapamıyorsun demek gibi olur.
onu demez yönetim. bağlar kopma noktasına gelir.
ya göndereceksin ya da hocanın oynatabildiğine göre kadro yapacaksın.
ben gönderilme ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum. 4 yıl şampiyon olan hocayı hiç bir yönetim kolayca gönderemez gerçekçi olmak gerekirse.
Aynen yüzüne vurulmali, kendine gelmeli. Bir kaç baba oyuncunun şahsi ( ben hocanın hiç bjr etkisi olduğunu düşünmüyorum) hırs ve becerilleri ile şampiyon olduk. 38 yaşındaki mertensin hoca geriye koş dedi diye kostugunumu zannediyorsunuz. Adam her geri düştünüz maçta ışık gören tavşan gibi kenarda pinekliyor. Hocaya aşırı kızgınım ve sağlam bir tokat yemeden kendine gelmez. As olan Galatasaraydir lafına hürmet ediyorsa, teknik ekibine takviyeye hayır diyemez. Duygusal olamayız, gerçekçi davranıp sonuçları analiz edip, gerekenleri en profesyonel şekilde yapmaliyiz

Önümüzdeki sezon teknik becerisi yüksek oyunculardan kurulu bir kadro oluşturulmalı. GS büyük takım gibi oynamıyor. Topa yeteri kadar sahip olan rakibi yarı sahasına hapseden bir ekip haline gelmeli.
Asil sorun top bize olunca ne yapacagimizi bilmiyoruz. Al gülüm ver gülüm sonra rakip hata yapacakta gol atacagiz.

yav sancez tmm da daha singo su var bu isin

nasi olcek bu isler ya

bu sezon genel anlamda fena değildi zaten ama yine de yetersiz bence çok istikrarsız performansı var sadece kritik maçlarda en azından iyi idare etti ama belli bir eşiği de geçme ihtimali yokken biz o eşiği geçme ihtimali olan hatta 30+5 bağladığımız adamı ve daha önce full oynatıp 30 kazandığımız adamı hemen salıyoruz mesela bu da tamamen korkaklık aman idare eden adam devam etsin belki ligi veririz mantığı tamamen.Samsun hocası bile coulibaly'i onun olduğu tarafa atıp oradan geldi sürekli
Orda katılıyorum zaten 2 ay önce falan millet bek diye ölüp biterken sallanın orada olmaması gerektiğini de yazdım linç edilmiştim yine forumda :asd:

Okan hocam hiç mi ağırlığın yok takım üstünde? Biraz ciddiyet lazım. Aşırı laubalilik maç seçicilik can sıkıyor.

Takımı buraya kadar getiren as oyuncuları değil, hiçbir katkı vermeyen isimleri değiştirmeye odaklanmalıyız. Icardi, Kaan, Ahmed, Lang, Asprilla, İlkay yerine oyunculara ihtiyacımız var. 10 numara, kanat ve forvet ilk 11'de direk oynayacak kalitede olmalı.
4 milyon alan stoperi, 12 milyon alan kanat oyuncusunu falan yedeğe mi koyacaksın.

Tüm sıkıntı ilk 11'de, çerezlerle zaman kaybetmemek gerekir. Bunlara git dersen sözleşme yenilemezsen zaten hiç biri kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt