GSC Futbol Nöbeti | Hedef #26

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1778003367005.webp

Bence takımda istikrar konusunda en büyük sorunumuz da Jakobs olabilir, zaten sakatlık sorunu dolayısıyla güvenilmez bir oyuncu olmasını geçtim, şampiyonlar liginde kafasına taktığı zaman içeride oynadığımız 2 Liverpool maçında, Juventus maçında deplasmandakı Ajax maçında filan çatır çatır top oynayan Jakobs lige döndüğümüz zaman zaten tahta ayak olarak karşımıza çıkıyor haydi neyse derim de son dönemde Kocaeli maçında Can Keleş, Trabzon maçında W.Pina Samsun maçında C.Ndiaye filan adamı perişan ediyor

Bakıyorum Jakobs Galatasaray kariyerinde çıktığı 60 maç sonunda 0 gol 3 asist ile oynuyor. Biz şimdi sözleşmesinin son senesine girecek diye güzel zamlı bir sözleşme sunarız eminim

125 milyonu hayatta veremezler. En yüksek teklifleri 80 milyon ve bunu 8 taksitle falan ödemeyi isterler.

Levent tuzemen ustadin tutan 1 tane transfer haberi olmadan bukadar itibar görup paylasilmasini hayretle izliyorum

@Mustafa Canaslan
Hocam bi kadro alabilir myiz
Henüz erken. Kadrodan kimlerin gideceği; üçlü mü, dörtlü mü, hocanın yine hiç sevmediğim 4-2-3-1 de inat edip etmeyeceği gibi hususlara bağlı olarak çok farklı tipte oyuncular konuşulur; hoca böylesine yormuşken de derman yetmez. Keşke bu defa belli plan dahilinde hamleler yapılabilse ama mevcut futbol aklının iflah olmaz kararsız tutumunu düşününce umamıyorum doğrusu...

Henüz erken. Kadrodan kimlerin gideceği; üçlü mü, dörtlü mü, hocanın yine hiç sevmediğim 4-2-3-1 de inat edip etmeyeceği gibi hususlara bağlı olarak çok farklı tipte oyuncular konuşulur; hoca böylesine yormuşken de derman yetmez. Keşke bu defa belli plan dahilinde hamleler yapılabilse ama mevcut futbol aklının iflah olmaz kararsız tutumunu düşününce umamıyorum doğrusu...
Her şey aynı devam edecek işte
Sen sence olması gerekene göre yap

Her şey aynı devam edecek işte
Sen sence olması gerekene göre yap
Ben hep üçlü isterim ve o senaryoda dörtlü için ilk göndereceğim adam olan Singo en vazgeçilmez adamım olur mesela. Olmayacak bir varsayım için paragraflar dolusu kafa patlatasım yok, zamanım zaten yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt