Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Henüz erken. Kadrodan kimlerin gideceği; üçlü mü, dörtlü mü, hocanın yine hiç sevmediğim 4-2-3-1 de inat edip etmeyeceği gibi hususlara bağlı olarak çok farklı tipte oyuncular konuşulur; hoca böylesine yormuşken de derman yetmez. Keşke bu defa belli plan dahilinde hamleler yapılabilse ama mevcut futbol aklının iflah olmaz kararsız tutumunu düşününce umamıyorum doğrusu...@Mustafa Canaslan
Hocam bi kadro alabilir myiz
Her şey aynı devam edecek işteHenüz erken. Kadrodan kimlerin gideceği; üçlü mü, dörtlü mü, hocanın yine hiç sevmediğim 4-2-3-1 de inat edip etmeyeceği gibi hususlara bağlı olarak çok farklı tipte oyuncular konuşulur; hoca böylesine yormuşken de derman yetmez. Keşke bu defa belli plan dahilinde hamleler yapılabilse ama mevcut futbol aklının iflah olmaz kararsız tutumunu düşününce umamıyorum doğrusu...
Ben hep üçlü isterim ve o senaryoda dörtlü için ilk göndereceğim adam olan Singo en vazgeçilmez adamım olur mesela. Olmayacak bir varsayım için paragraflar dolusu kafa patlatasım yok, zamanım zaten yok.Her şey aynı devam edecek işte
Sen sence olması gerekene göre yap
Abicim 11 tane adam yazacan alt tarafı ne uzattın ya ahahahaBen hep üçlü isterim ve o senaryoda dörtlü için ilk göndereceğim adam olan Singo en vazgeçilmez adamım olur mesela. Olmayacak bir varsayım için paragraflar dolusu kafa patlatasım yok, zamanım zaten yok.
kadro yapAbicim 11 tane adam yazacan alt tarafı ne uzattın ya ahahaha
Uğurcankadro yap
geri vites yakismiyor rtasBen hep üçlü isterim ve o senaryoda dörtlü için ilk göndereceğim adam olan Singo en vazgeçilmez adamım olur mesela. Olmayacak bir varsayım için paragraflar dolusu kafa patlatasım yok, zamanım zaten yok.