Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayyaştım aydım
Sözümden caydım
Ayyaştım aydım
Sözümden caydım
stuttgarti yenebilme imkanimiz yok
Stuttgart macin 2 gol kesin buluruz.stuttgarti yenebilme imkanimiz yok
Kaptanlık mevzusuna bir ayar lazım. Dün maçın içinde itiraz eden yoktu Yunus kesinlikle yapamaz dün torreira itiraz et diye uyarıyordu yunusu. Abdülkerim filanda o ayarda biri değil aşırı önemsiz gibi davranıyoruz.
Osi ye verirsek hakemi tutup havaya kaldırır ama en çok o hak ediyor mevcut kadrodaKaptanlık mevzusuna bir ayar lazım. Dün maçın içinde itiraz eden yoktu Yunus kesinlikle yapamaz dün torreira itiraz et diye uyarıyordu yunusu. Abdülkerim filanda o ayarda biri değil aşırı önemsiz gibi davranıyoruz.
en mantıklısı o bizde belli değil gibi daha tam. abdül yunus var bildiğimiz. hani bir sıra var mı yok mu belli değil.osimen olur da o da ayarsiz
itiraz ile fiziki müdahaleyi ayirt edemeyip saldirabilir
dusununce takimda o profil topcu yok gibi
Lucas birinci kaptan olmalıKaptanlık mevzusuna bir ayar lazım. Dün maçın içinde itiraz eden yoktu Yunus kesinlikle yapamaz dün torreira itiraz et diye uyarıyordu yunusu. Abdülkerim filanda o ayarda biri değil aşırı önemsiz gibi davranıyoruz.
şu güzeller güzeli
yar gibi geldi bana
gözlerinde bir mana
var gibi geldi bana
sürekli gidecem diyip duruyor ondan da olmaz knk ya. en yakışanı osimhen.Lucas birinci kaptan olmalı
Osi manyak yaw adam boğazlar osürekli gidecem diyip duruyor ondan da olmaz knk ya. en yakışanı osimhen.
valla knk dün batrakov pozisyonunda şaşırdım takımın umrunda değildi gram itiraz eden yok. hakemleri boş bırakmamak lazım anlık psikolojide de kararlar verebiliyorlar. o hareketi biz yapsak sportingli herifler kırmızıyı aldırırdı bize.Osi manyak yaw adam boğazlar o![]()
?şu güzeller güzeli
yar gibi geldi bana
gözlerinde bir mana
var gibi geldi bana
Osimhen hakemi döver olmaz ondan dasürekli gidecem diyip duruyor ondan da olmaz knk ya. en yakışanı osimhen.