GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

sporting yenilmeyecek bir takım değil iyi oynadık falan hikaye.. maçın bir bölümünde topun sana bırakılması, sonucun 3-1 olduğunu değiştirmiyor .. hatta sabaha kadar oynasan 5-6 olur ama sen artık bitiyorsun bir yerden sonra.. 20 dakika iyi oynadın hadi süper oynadın 5 mi attın?.. adamlar topu sana bırakıp sürekli yerden arkaya top oynadılar gol pozisyonlarında da direnç görmediler.. 11 kişi ile defans yap desen buruk takımına 15 dakikada 2 gol yer.. adamların sertlik yaptığı yerde pembe olmak cl seviyesi için fazla iyimserlik.. 1 gol avantajla maça başlıyorsun ama kaç kişi bu skoru tutar hatta iki üçü bulur diye düşünüyor.. çok basit bir gol yiyeceğiz de acaba ne zaman olacak diye bekliyor.

Kaptanlık mevzusuna bir ayar lazım. Dün maçın içinde itiraz eden yoktu Yunus kesinlikle yapamaz dün torreira itiraz et diye uyarıyordu yunusu. Abdülkerim filanda o ayarda biri değil aşırı önemsiz gibi davranıyoruz.

osimen olur da o da ayarsiz

itiraz ile fiziki müdahaleyi ayirt edemeyip saldirabilir

dusununce takimda o profil topcu yok gibi

Kaptanlık mevzusuna bir ayar lazım. Dün maçın içinde itiraz eden yoktu Yunus kesinlikle yapamaz dün torreira itiraz et diye uyarıyordu yunusu. Abdülkerim filanda o ayarda biri değil aşırı önemsiz gibi davranıyoruz.
Osi ye verirsek hakemi tutup havaya kaldırır ama en çok o hak ediyor mevcut kadroda

osimen olur da o da ayarsiz

itiraz ile fiziki müdahaleyi ayirt edemeyip saldirabilir

dusununce takimda o profil topcu yok gibi
en mantıklısı o bizde belli değil gibi daha tam. abdül yunus var bildiğimiz. hani bir sıra var mı yok mu belli değil.

Lucas birinci kaptan olmalı

şu güzeller güzeli
yar gibi geldi bana
gözlerinde bir mana
var gibi geldi bana
1789049870420.webp

Osi manyak yaw adam boğazlar o :ROFLMAO:
valla knk dün batrakov pozisyonunda şaşırdım takımın umrunda değildi gram itiraz eden yok. hakemleri boş bırakmamak lazım anlık psikolojide de kararlar verebiliyorlar. o hareketi biz yapsak sportingli herifler kırmızıyı aldırırdı bize.

Geri
Üst Alt