- 12 Haziran 2015
- 37.007
- 32.942
- 2.693
Ya hadi bi s
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıl önce değil geçen sene hastuttgart türkiyede niye böyle kücük görülüyor anlamiyorum. Aston villayi yenmemiz daha olasi
olur mu yav musapa göre gs seneye küme düşer kapanır
Daha gecen sene febe bunlari yenmedi mi icerde? O takim takima super starlar katti da haberimiz mi yokstuttgart türkiyede niye böyle kücük görülüyor anlamiyorum. Aston villayi yenmemiz daha olasi
yenildik ya sallamak serbest. savunmasını bizler yapmak zorundayız adam sallıyor kahvehanedeki dayılar gibi. adamların penaltısı ve serbest vuruşu hariç 1 tane net pozisyonları var ama olur mu sporting bizi salmış çayıra istediği zaman fişi çekmiş.sporting'in topu plan dahilinde bize bırakıp etkili geldiği falan yoktu nereden çıkıyor bu
neymiş müthiş maç planları topu gsye verip 60 dk 0.10 xgylen oynayıp kıytırık penaltı ve frikikle maçı koparmak mı? geçen seneki monaco maçıyla falan alakası yoktu bence iyi savunma yaptık. altimiranın kaçan pozisyonu dışında pozisyonları var mı?
geri düşünce çok dağılıyoruz hocaya yazar bu da, biraz alternatif geliştirmeli
deniz-batrakov değişikliği tamamen sıvama işiydi maç o anda bitti
Ekli dosyayı görüntüle 335072
serie b'den gelmiş. ben de beğendim. topçu bulunuyor demek ki.Doumbia kadar adam neden alamıyoruz biz ya? 20 milyon Euro'ya almış adamlar, daha 22 yaşında. Maaşını bilmiyorum ama Allah bilir 1 milyon Euro falandır. Bizim döktüğümüz paraya bak, neticeye bak. Lesley'nin bonservisi 30 milyon Euro. İlkay 5 alıyor falan şaka gibi
Roma'yı izledim de kadroları hala traş, bi değişiklik göremedim. Belli ki tek fark gasperini olmuş ama kadro da önemli faktör hoca bir yere kadar götürürRoma 3'ten az tıklarsa kendime gelemeyeceğim.