GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

stuttgart türkiyede niye böyle kücük görülüyor anlamiyorum. Aston villayi yenmemiz daha olasi
10 yıl önce değil geçen sene ha

1789050636153.webp

sporting'in topu plan dahilinde bize bırakıp etkili geldiği falan yoktu nereden çıkıyor bu

neymiş müthiş maç planları topu gsye verip 60 dk 0.10 xgylen oynayıp kıytırık penaltı ve frikikle maçı koparmak mı? geçen seneki monaco maçıyla falan alakası yoktu bence iyi savunma yaptık. altimiranın kaçan pozisyonu dışında pozisyonları var mı?

geri düşünce çok dağılıyoruz hocaya yazar bu da, biraz alternatif geliştirmeli

deniz-batrakov değişikliği tamamen sıvama işiydi maç o anda bitti

1789050394154.webp

sporting'in topu plan dahilinde bize bırakıp etkili geldiği falan yoktu nereden çıkıyor bu

neymiş müthiş maç planları topu gsye verip 60 dk 0.10 xgylen oynayıp kıytırık penaltı ve frikikle maçı koparmak mı? geçen seneki monaco maçıyla falan alakası yoktu bence iyi savunma yaptık. altimiranın kaçan pozisyonu dışında pozisyonları var mı?

geri düşünce çok dağılıyoruz hocaya yazar bu da, biraz alternatif geliştirmeli

deniz-batrakov değişikliği tamamen sıvama işiydi maç o anda bitti

Ekli dosyayı görüntüle 335072
yenildik ya sallamak serbest. savunmasını bizler yapmak zorundayız adam sallıyor kahvehanedeki dayılar gibi. adamların penaltısı ve serbest vuruşu hariç 1 tane net pozisyonları var ama olur mu sporting bizi salmış çayıra istediği zaman fişi çekmiş.

takımın miadının dolduğunu ligde de clde de elek olacağımızı düşünüyordum yaz başında, osi-leao-lemina yokken fena top oynamadık bence.

ilk 24 ümüdüm hala var, ligin de açık ara favorisiyiz.

Lucas dünyanın en kötü orta sahasıydı daha 2 hafta önce gönderin gitsin kim gelirse gelsin diyordu çoğunluk dün ne kadar önemli bi adam olduğunu gördük

sezon uzun mağlubiyetlerde yıkıcı, galibiyetlerde de uçmanın anlamı yok

maç öncesi sporting in farkla kazanacağını iddia ediyordu bazı arkadaşlar..sporting in xg leri falan yazılıyordu...dün penaltıya kadar oynanan oyun sportingi etkisiz kılınca bu sefer de sporting bize topu bilerek bırakmış öyle fişi çekmiş falan yazanlar var.yani bu kadar eğip bükmeye gerek yok..adamların penaltıya kadar pozisyonları yoktu.maç boyunca da sadece altıpas içinde altımira ile posizyonları oldu.penaltı sonrası frikik golü gelince orada mental olarak kaybettik zaten..avrupa deplasmanlarında basit gol yeme işi ve kırılganlık en büyük handikaplarımız.artık hocanın buna etkin bir çözüm üretmesi gerek.

Doumbia kadar adam neden alamıyoruz biz ya? 20 milyon Euro'ya almış adamlar, daha 22 yaşında. Maaşını bilmiyorum ama Allah bilir 1 milyon Euro falandır. Bizim döktüğümüz paraya bak, neticeye bak. Lesley'nin bonservisi 30 milyon Euro. İlkay 5 alıyor falan şaka gibi
serie b'den gelmiş. ben de beğendim. topçu bulunuyor demek ki.

Savunmadaki problemlerin bir kısmı hücum kaynaklı. Skor üretemedikçe, gidip gidip top kaybıyla döndükçe dağılıyor takım. Osimhen harici gol atmanın ne olduğunu bilen oyuncu yok. Sane Barış unutmuş zaten, bunlardan gol asist bekleyenin aklına gülerim. Batrakov'da öyle bitirici bir adam gibi görünmüyor. Leao'ya bel bağladık artık.

Bu arada Doumbia çok leş bir topçu. Nesi beğenildi onu da anlamadım.

Az bir şey baskı yediğinde saçmaladı, kaç defa taça falan pas attı.

Bizde olsa şimdi soyuna sopuna sövülüyordu.

Geri
Üst Alt