GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

güncel kadrolar ile fm yaması indirdim Galatasaray kariyeri açtım yeniden scoutlar bile habire dc ve striker öneriyor .Dünkü maçta sanchez ayarında bir stoper ve ortalama bir forvetimiz olsaydı maçı alırdık.Tabi o şeref yoksunu hakemde az biraz şeref haysiyet onur olsaydı dünkü kadro bile maçı alırdı da neyse.Ben dünkü oyundan sonra umutlandım

romalılar da okan burukun fenere yıllardır maçlarda kurudğu üstünlüğü gösterebilirler renktaş maçtan önce örnek olarak

fener çok iyi bir kıstas değil gibi
Burda aslinda anlatmak istedigim biz cok fazla geri pas yaparak normal sartlarda ilk yari ustumuze gelemeyen Sportingi cesaretlendirdik.Bazen oyun lehine gidiyorsa defansa cekilmemen gerekiyor.Oyunu berabereyken ileri yikmaya calissaydik biz ordan puan alirdik diye dusunuyorum.Cok fazla geri pas yapiyoruz.

City'de Rodri sakatlandı dağıldı adamlar tek oyuncu dediğin dünyanın en iyi 5 santrofurundan biri olsun bir zahmet bu kadar eksikliğini aramamız.
Napalım peki mesela osimhen 2 ay yoksa sampiyonlugu falan unutalım mı? Ayrıca o zaman biz geri kalan oyunculara neden para veriyoruz. Rodri mevzusu da aşırı ezber bir konu, City Rodri gelince duzelecekti de 500 milyon euro harcadı mesela transfere.

Bi Malen a muhteşem vs diyorlar ya Osimhen Zeus o zaman ne diyeyim

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğurcan
Sallai Davinson Bitshiabu Jakobs
Torreira
Sara Batrakov
Yunus Osimhen Leao

Olması gereken kadro artık budur diğer hepsi rotasyona girer bu kadro üstünde durulmalı bu sezon için devre arası Lemina Sallai çıkıp sağlam bir sol stoper ve sağ bek alınmalı

Aynı şekilde sanedende çıkıp sağ tarafada feghouli tarzı oyun kuran kanat lazım

Uğurcan
Sallai Davinson Bitshiabu Jakobs
Torreira
Sara Batrakov
Yunus Osimhen Leao

Olması gereken kadro artık budur diğer hepsi rotasyona girer bu kadro üstünde durulmalı bu sezon için devre arası Lemina Sallai çıkıp sağlam bir sol stoper ve sağ bek alınmalı
Yunus'dan rahatsızım

Kadro doğru ama yunus soru işareti

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barcelona 0
Psg 0
Aston Villa 3
Feyenoord 3
Stuttgart 1
Aek 0
Lille 3

Şöyle bolca sürprizli, zaman zaman coşmalı, zaman zaman kafayı duvarlara vurmalı 10pts bekliyorum. 24.olarak çıkacağız kılpayı.

Yunus'dan rahatsızım

Kadro doğru ama yunus soru işareti

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Normalde bende istemem ama ne barış ne sane olmuyor abi ikisinden de çıkmak lazım barış özellikle Galatasaray’ı kafada bitirmiş sanede bariz belli hocayla iyi değil umursamıyor

Napalım peki mesela osimhen 2 ay yoksa sampiyonlugu falan unutalım mı? Ayrıca o zaman biz geri kalan oyunculara neden para veriyoruz. Rodri mevzusu da aşırı ezber bir konu, City Rodri gelince duzelecekti de 500 milyon euro harcadı mesela transfere.
Hocam futbol makine işi değil arsenalde havertz bi sakatlandı adamlar şampiyonluğu kaçırdı

Geri
Üst Alt