GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Delirdim yahu suna. Hep oluyor ayrica. Kosede top alani ceza sahasina sokuyor ayni sekilde.

Bu adam sag bek idare ediyor, asker enerjik oyuncu diye sag bek banko yazilmasi akla abes..bu adam sag bek degil. Ligde tutuyor eyv. Burda hayir.
eren de aynı bunun gibi sürekli geri koşarak karşılıyor rakibini

şaka gibi ya

HR3KDHFasAABWTN

shaktarın 3 milyon euro ya bulduğu topçuya bak , biz gidip 30 milyon basalım acaba ne verecek diye bekleyelim

shaktarın 3 milyon euro ya bulduğu topçuya bak , biz gidip 30 milyon basalım acaba ne verecek diye bekleyelim

Leao yerine bunu alirdim diyorsun yani cunku bunu alinca ne verecek diye beklemeyecektin? Hic izleyip bilmedigin birisi ayrica... Peki..

Leao yerine bunu alirdim diyorsun yani cunku bunu alinca ne verecek diye beklemeyecektin? Hic izleyip bilmedigin birisi ayrica... Peki..
ne alaka gidip bunu mu alalım diyoruz biz : )

scout sisteminin nasıl çalıştığına bak adamların ,

sen 30 milyon verip batrakov alıyorsun ya tutarsa diye , adamlar 3 verip giriyor o riske

doğru olan senin yaptığın mı burda şimdi

Dedik abi sane ve leao yerine malick fofana dedik çok daha faydalı olur dedik.

Kafa olarak futboldan mücadeleden uzaklaşmış adamlar süper yetenekli olsalar da beklenen faydayı sağlayamazlar. Zaha da ziyech de gördük bu durumu

Malick fofana 5 pozisyona girer 3 ünde saçmalar birinde çok iyi şey yapar gol kaçar diğerinde gol ya da asist yapar

Leao sane ise 2 pozisyona girer birinde saçmalar birinde gol kaçar asist ya da gol olur

Ama bizim süper GsC futbol gurmeleri fofananın saçmaladıpı 3 pozisyona takılır

Scout sistemi 3 büyüklerde tutmaz geçiniz. Milletin yaptığı şeyleri anlatıp boşa kürek çekmeyin. 3m a almış da etmiş de. Sende öyle bir Toto yok. Terim denedi içinden geçildi

sen 30 milyon verip batrakov alıyorsun ya tutarsa diye , adamlar 3 verip giriyor o riske

Ne gordun de cok fena oyuncu olduguna kanaat getirdin ki? Bir ozet macini izledin diye mi bu yaygara?

Sen Shakhar ile niye kiyasliyorsun ki bizim kulubu onu anlamiyorum? Niye biz 25 milyona Batrakov'u aldik? Cunku Rusya'nin en iyi futbolcusu diye. Sen belirli bir seviyeye gelmis oyunculari takip edip aliyorsun hele bizdeki yamuk yabanci kurali varken buna mecbursun. Bunu daha anlamadiysan bence bosuna bu tarz kiyaslamalar yapma, cok gereksiz..

Ne gordun de cok fena oyuncu olduguna kanaat getirdin ki? Bir ozet macini izledin diye mi bu yaygara?

Sen Shakhar ile niye kiyasliyorsun ki bizim kulubu onu anlamiyorum? Niye biz 25 milyona Batrakov'u aldik? Cunku Rusya'nin en iyi futbolcusu diye. Sen belirli bir seviyeye gelmis oyunculari takip edip aliyorsun hele bizdeki yamuk yabanci kurali varken buna mecbursun. Bunu daha anlamadiysan bence bosuna bu tarz kiyaslamalar yapma, cok gereksiz..
tamam en iyi sen biliyorsun futbolu , rusya ligini 7/24 sen izliyordun , en iyi futbolcu olduğuna kanaat getirdin bravo , ne yaygarası yahu , sen hala 3 milyonla 30 milyon arasındaki farkı anlamamışsın ne diym ki , vasatlığa alışmıssınız hepiniz diyecek bişi yok

tamam en iyi sen biliyorsun futbolu , rusya ligini 7/24 sen izliyordun , en iyi futbolcu olduğuna kanaat getirdin bravo , ne yaygarası yahu , sen hala 3 milyonla 30 milyon arasındaki farkı anlamamışsın ne diym ki , vasatlığa alışmıssınız hepiniz diyecek bişi yok
Salak salak konusma surada Bilicioglu. Git evde agla adamlar 3 milyona oyuncu almis yeni Messi diye. Istifa hashtagi de acmayi unutma.

Ne scoutu rakibinden aldı adamlar. Ligde baş edemediler sorunu kökten hallettiler

Senin soyadini da eksi haline getiriyorum o daha uygun sana
ne sebeple değişiklik yapıldığını keramettin admine ilettim ben , kendisiyle görüşürsen anlarsın

hakaret vari konuşamana da gerek yok , kara cahil falan hayırdır , kendin çalıp kendin oynama , seviyesizce bir konuşmam olmadı benim. Kendi düşüncen doğruymuş diye, bu şekilde söylemlerde bulunman çok saçma

ne sebeple değişiklik yapıldığını keramettin admine ilettim ben , kendisiyle görüşürsen anlarsın

hakaret vari konuşamana da gerek yok , kara cahil falan hayırdır , kendin çalıp kendin oynama , seviyesizce bir konuşmam olmadı benim. Kendi düşüncen doğruymuş diye, bu şekilde söylemlerde bulunman çok saçma
Senin verdigin sebep beni zerre ilgilendirmez, begenmiyorsan cikarsin forumdan kimseden de onay almam gerekmiyor bunun icin.

Bu takimin seneye agir bir revizyona ihtiyac var

beceriksizler yapabilirlermi sanmiyorum

Geri
Üst Alt