Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.455
- 73.910
- 5.188
Sara dün ilk yarı çok iyiydi, bi pozisyonla adam mı harcanırHala kadrolara sarayi yazanlar var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sara dün ilk yarı çok iyiydi, bi pozisyonla adam mı harcanırHala kadrolara sarayi yazanlar var
Sara osimhenden sonra takımda top ayağına yakışan nadir adamlardan yav yanına melo gibi bir adam koyamadık herifin bir türlüSara dün ilk yarı çok iyiydi, bi pozisyonla adam mı harcanır
Bizim oyunumuzda özellikle ligde Torreira- Sara- Batrakov'u artık yerleştirmemiz lazım. Lesley'i de Okan hoca aldırdığı gibi kullanması lazım ve bu isimlerle maçına göre rotasyona bazen 45-60'ta oynatmalı. Lemina CL maçlarında falan orta saha yada duruma göre stoper olacak. Okan hocanın rotasyon ve daha erken değişiklik işini çözmesi gerekmekte.Sara dün ilk yarı çok iyiydi, bi pozisyonla adam mı harcanır
Yamal arada mala bağlıyor, bizim maçta da bağlayabilir. Raphinha şerefsizini tutarsak tamamdırBarca gol atsa da açılmamak lâzım. Gecenin sonunda puan tablosunun dibinde olmak hoş olmaz.
Sadece Raf mı? Zemini bilerek bozsak mı diyorumYamal arada mala bağlıyor, bizim maçta da bağlayabilir. Raphinha şerefsizini tutarsak tamamdır
Yamal arada mala bağlıyor, bizim maçta da bağlayabilir. Raphinha şerefsizini tutarsak tamamdır
çok mu güzellerbazı çiçekler bazı topraklarda yetişmiyor
Olacak ia degil yavEkli dosyayı görüntüle 335052
Sol ayakli orta saha ve kanat oyunculari bunlari bulduklarinda affetmez normalde.
Sallai budur ne eksik ne fazla. Küçük takım topçusudr, savunan vasat severdir
Benim bekim Sallai diyordunDelirdim yahu suna. Hep oluyor ayrica. Kosede top alani ceza sahasina sokuyor ayni sekilde.
Bu adam sag bek idare ediyor, asker enerjik oyuncu diye sag bek banko yazilmasi akla abes..bu adam sag bek degil. Ligde tutuyor eyv. Burda hayir.
Alkolu birakiyorum diyordunBenim bekim Sallai diyordun
Alkolu birakiyorum diyordun