GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Sara dün ilk yarı çok iyiydi, bi pozisyonla adam mı harcanır
Bizim oyunumuzda özellikle ligde Torreira- Sara- Batrakov'u artık yerleştirmemiz lazım. Lesley'i de Okan hoca aldırdığı gibi kullanması lazım ve bu isimlerle maçına göre rotasyona bazen 45-60'ta oynatmalı. Lemina CL maçlarında falan orta saha yada duruma göre stoper olacak. Okan hocanın rotasyon ve daha erken değişiklik işini çözmesi gerekmekte.

Barca gol atsa da açılmamak lâzım. Gecenin sonunda puan tablosunun dibinde olmak hoş olmaz.

Yamal arada mala bağlıyor, bizim maçta da bağlayabilir. Raphinha şerefsizini tutarsak tamamdır

Barça maçında şansımız olacaksa en kritik oyuncu olarak Rodri olmamalı bence... Defans hattı biraz yokluktan oynayan Cristensen, artık tecrübesiz demek ayıp kaçsa da ne de olsa hala genç Cubarsi, sol bekte ya yine daha da genç bir çocuk ya da hataya meyilli Cancelo, sağ bekte yine defansif manada hataya meyilli Kounde... Kalecileri de biraz sakar... Oraları derleyip toplayacak Rodri o maçta olmazsa yerine Bernal mi oynar artık kim oynarsa o da tecrübesiz olabilir... O zaman işte Osimhen'li sığır presimiz o atmosferde beeeelki bu ekibe hata yaptırabilir... Yani bir ihtimal "ne oluyoruz?" dedirtebiliriz... Kolay değil tabi ama bir ihtimal...

Barça'ya karşı zaten geride kapanıp savunma yapamayacağımızı biliyoruz herhalde... Maç da içerde, zaten sığır pres yapacağız %99... Ki bence Barça'nın en hataya meyilli tarafı da savunma hattıyken yine tek şansımız bu gibi... Geride beklesek hem biz beceremiyoruz hem Barça açmada çok uzman... Yani mecbur basıcaz önde... Ancak Rodri olursa işte o zaman sığır preste de pek hata yapmazlar gibi geliyor bana... Hem rahatlatır ve özgüven verir gençlere, hem de topu ister ister çıkartır presten korkarım... Presimiz de delindi mi zaten arkası eyvahlar olsun... Ondan bana Rodri en kritik adam gibi geliyor...

Futbolla arama mesafe koydum.

Takımımız ve teknik direktörümüz de öyle yapmış gibi görünüyor gerçi.

bazı çiçekler bazı topraklarda yetişmiyor

Ekli dosyayı görüntüle 335052

Sol ayakli orta saha ve kanat oyunculari bunlari bulduklarinda affetmez normalde.
Olacak ia degil yav
Saraninki bir de golden hemen sonraydi, batrakov yatirdi iki kisiyi cikar asisti.

Solak herif bide niye sag ayagina aliyorsun.

Sane.. birak plaseyi, aban gitsin kaleciyle girsin iceri top

Herhangi biri olsa cok farkli seyler konusabilirdik. CL yani, deplasman zaten oyun sorunlu, buldugunu atamama luksun yok bizim takimda.

Sallai budur ne eksik ne fazla. Küçük takım topçusudr, savunan vasat severdir

Delirdim yahu suna. Hep oluyor ayrica. Kosede top alani ceza sahasina sokuyor ayni sekilde.

Bu adam sag bek idare ediyor, asker enerjik oyuncu diye sag bek banko yazilmasi akla abes..bu adam sag bek degil. Ligde tutuyor eyv. Burda hayir.

Delirdim yahu suna. Hep oluyor ayrica. Kosede top alani ceza sahasina sokuyor ayni sekilde.

Bu adam sag bek idare ediyor, asker enerjik oyuncu diye sag bek banko yazilmasi akla abes..bu adam sag bek degil. Ligde tutuyor eyv. Burda hayir.
Benim bekim Sallai diyordun

Geri
Üst Alt