GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Son gün transferi falan olmadı di mi? Haberleri takip edemedim çok...

Son gün transferi falan olmadı di mi? Haberleri takip edemedim çok..
Bunlar vardı;

Ben transfer haberleri çıktığı zaman da söylemiştim

Bence gelirse her türlü katkı alacağımız bir isimdi

Ama bahsedilen bonservis paraları kesinlikle verilemezdi

Yani ahım şahım başarısı olmayan 28 yaşında yedek golcü olarak gelecek biri için 30 milyon bonservis verelim diyen varsa bir şey diyemem tabi

Ama bence etmezdi

O yüzden alınmamasını anlayabilirim

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam maliyet konusunda eleştiriler eyvallahta adama doğrudan tarihin en kazma forveti yakıştırması yaptı taraftar. dünyanın en iyi 3.liginin sayılı santraforlarından biri bu adam. mesela osimhen sakatlandı yine ne olacak şimdi ?

Dun resmen bizi dogramaya calistilar penalti penalti degil ofsayt olan gol belli degil Davinsona penalti oncesi faul var mi yok mu hic gosterilmedi.Bizim lehimize olan penalti pozisyonunda ofsayt mi degil mi net degil.Amac bizim engellenmemiz normal sartlarda ligde bizim takima rakip olmamasi lazim

Baris yine toparlandi biraz Abdukerimin durumu neydi oyle izlerken gozlerim kanadi.Bitschubai mi ne o cocugu bir an once monte etmek lazim sampiyonlar liginde Abdulkerimle olmaz.

Muhalefet tarafında yok mu bir hareketlenme ? Bir an önce olağanüstü seçimli genel kurul yapılması lazım.

Kotunun icinden iyi firsati da dusunmek lazim bu arada.

Osi insallah ciddi sakatlanmamistir. Herkes izlediginde iskadan sonra ulan bir sey oldu mu diye sormustur, adam hirsli...

Ama ciktiktan sonra hoca icin bir testti aslinda. Osimhensiz oyunda gelistirmesi gerektigi kabak gibi ortada(ne zamandir hepimiz soyluyoruz bunu). Hatta osi oynarken bile bazen bu gelistirecegin oyunu kullanirsin adam dinlensin diye kisa periyotlarda.

Buna iyi calismali hoca

Bu sene rakipler varlarini yoklarini transfere harcadilar bizi durdurmak icin ama bu senede patlarlarsalar pskolojik olarak iyi dagilirlar.

Bu pozisyonda gerçekten önde olandan neden çekmediler hala anlamıyorum. Hiç ofsayt beklemiyordum.

Olurda bir şekilde başaka karşı ilk 30 dklık performansınızı 60 70 dk ya yayabilirsek ligte sallaya sallaya şl fe ise biraz daha kasarak başarı sağlayabiliriz.Tek sorun şu ki o periyotta osimhen vardi

Her maçta 2 gol yiyip 3 gol atamazsın. Defansif anlayışa müdahale etmeli Okan Buruk. Defans bloğu zayıf olduğu gibi takımın defan anlayışı da sıkıntılı. Sporting maçında Allah yardımcımız olsun.

Geri
Üst Alt