GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Geçen günkü dersten sonra akıllanmadın mı hala ;D
Bana gelmiş geçen seneden bahsediyorsun , sendeki bu israra ve inada da hayranım. Adam rezil oynuyor herkes diyor , desene lige kötü başladı doğru ama toparlar vs tamam diyecem. Ama binmissin bi inada devam ediyon .

Bana gelmiş geçen seneden bahsediyorsun , sendeki bu israra ve inada da hayranım. Adam rezil oynuyor herkes diyor , desene lige kötü başladı doğru ama toparlar vs tamam diyecem. Ama binmissin bi inada devam ediyon .
Dostum sen kafayı mı yedin barışın bu yıl kötü olduğunu 50 kere söyledim zaten

Eyy Luiz Henrique, bu takımları yenmek için doue kvara dembele akliouche godts torres hattına mı ihtiyacın vardı?

Nerde o GSC gurmeleri biz adam alınca bokluyorlardı :D

1788601431912.webp

eee bende prime'ni yasadi ve para ediyorken satmak gerekirdi dedim nediye buna itiraz ediyorsun peki
10+4te yerliler çok önemli olduğu için ve gelen parayı bunlar çarçur edecekleri için

Barış toparlar illa bi noktada fayda verir takımın en istikrarlı oyuncusu yıllardır

sezon bitmeden bu takımın ihtiyaçları bariz belliydi.

apokerim'i upgrade etmek ( arkasına adam alındı)
lemina'yı upgrade etmek ( arkasına adam alındı)
osimhen'i yedekleyecek santrafor ( deniz ikinci değil üçüncü forvet olur)
kaliteli bir 10 ( batrakov ? )
bir iyi kanat ( leao ✓ )

çok değil 5 tane transfer yapman gerekiyordu ve sen bu beş transferin yarısından çoğunda yanlış tercihlerde bulundun. bu yönetimin rezilliginin sineye çekilebilir bir yönü yok.

Son gün Arda Okan alınmalıydı madem Singo sakat Barışı da yedeklerdi önde iyi rotasyon olurdu faydalı oyuncu

Sane + Singo ya Ocak ayında yollanmalı ya da +2 kontenjanına eklenmeli

düşünsenize sağ bekte sallai de olmayınca kaan oynayacak

Eyy Luiz Henrique, bu takımları yenmek için doue kvara dembele akliouche godts torres hattına mı ihtiyacın vardı?

Nerde o GSC gurmeleri biz adam alınca bokluyorlardı :D

Ekli dosyayı görüntüle 334601
ordinaryüs profesör nickli birinden psgbom forumundan bir mesaj

''luiz takımı oynatacak diye 1 milyar eurolu kadro mu kurulacak hemen istifa

kvara dembele olmasa luiz hoca değil

psg başkanı takımı şampiyon yaptı

hemen şimdi alman hoca taktik teknik bilen''

Geri
Üst Alt