- 1 Mayıs 2018
- 58.531
- 49.291
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baris yedek miLeao yunus kanatlarını merak ediyorum
Dün maça sol kanatsız çıkmamıza rağmen fena oynamadık

Geçen günkü dersten sonra akıllanmadın mı halaBaris yedek mi![]()

Bana gelmiş geçen seneden bahsediyorsun , sendeki bu israra ve inada da hayranım. Adam rezil oynuyor herkes diyor , desene lige kötü başladı doğru ama toparlar vs tamam diyecem. Ama binmissin bi inada devam ediyon .Geçen günkü dersten sonra akıllanmadın mı hala![]()
Dostum sen kafayı mı yedin barışın bu yıl kötü olduğunu 50 kere söyledim zatenBana gelmiş geçen seneden bahsediyorsun , sendeki bu israra ve inada da hayranım. Adam rezil oynuyor herkes diyor , desene lige kötü başladı doğru ama toparlar vs tamam diyecem. Ama binmissin bi inada devam ediyon .
eee bende prime'ni yasadi ve para ediyorken satmak gerekirdi dedim nediye buna itiraz ediyorsun pekiDostum sen kafayı mı yedin barışın bu yıl kötü olduğunu 50 kere söyledim zaten
10+4te yerliler çok önemli olduğu için ve gelen parayı bunlar çarçur edecekleri içineee bende prime'ni yasadi ve para ediyorken satmak gerekirdi dedim nediye buna itiraz ediyorsun peki
kafayı yemişler, transfer isteyince laf ediyorlar, son 2 senedir dünyada en az transfer yapan takımlardan biriyizEyy Luiz Henrique, bu takımları yenmek için doue kvara dembele akliouche godts torres hattına mı ihtiyacın vardı?
Nerde o GSC gurmeleri biz adam alınca bokluyorlardı
Ekli dosyayı görüntüle 334601
düşünsenize sağ bekte sallai de olmayınca kaan oynayacak
ordinaryüs profesör nickli birinden psgbom forumundan bir mesajEyy Luiz Henrique, bu takımları yenmek için doue kvara dembele akliouche godts torres hattına mı ihtiyacın vardı?
Nerde o GSC gurmeleri biz adam alınca bokluyorlardı
Ekli dosyayı görüntüle 334601