GSC Futbol Nöbeti | Hedef #27

Bizim kadro lig icin kuruldu zaten bosuna fazla uzulmeyecegim o yuzden.

CL'de ciddi hedefleri olan kulup Lemina'yi gonderip Pape Gueye, Abdulkerim yerine de tas gibi sol stoper falan alirdi ama bilerek yapmadilar.

O yuzden hedefimiz ust uste 5. lig sampiyonlugumuz oldugunu unutmayalim.

CL'debu sezon 2-3 mac kazanirsak guzel, gerisi bonus olur.

Zaten Okan Buruk CL futbolunu 4 senedir cozemedi ve deplasman oyununu oturtamadi, yani onunla CL'de pek hayallar kurmak mantikli degil.
Birebir aynısını yazacaktım. Osimhen gelince acaba mı dedim ama bir türlü gerekli hamleler yapılmadı.

2 sene üst üste son 16 yaparsak sanırım kulüpler dünya kupasına gitme ihtimalimiz olacak.Eger hedef o değilse ve 24e falan kalamazak zaten yazıklar olsun herkese kulupteki.Hic transfer falan da yapmaya gerek yok yani lig oynayip duracaksak.Her sene adam kiralayıp gecelim

Bunu görmemişim ben yauv ben de aynı haldeydim herhalde ondan

The Office Lol GIF

Son düzenleme:
Sane, İlkay, Singo, Günay, Kaan = 30m euro yıllık maliyet, 0 katkı. 1 osimhen + 1 leao maaşı.

2 sene üst üste son 16 yaparsak sanırım kulüpler dünya kupasına gitme ihtimalimiz olacak.Eger hedef o değilse ve 24e falan kalamazak zaten yazıklar olsun herkese kulupteki.Hic transfer falan da yapmaya gerek yok yani lig oynayip duracaksak.Her sene adam kiralayıp gecelim
5 sene ğst üste şampiyonluk önemliymiş. E oldun diyelim, 6 sene üst üste önemli değil mi? Böyle saçma sapan hedefler için leaolar mı lazım? Ne zaman taş gibi oynaysn bir takım göreceğiz? Şimdi juve lpool derler ama geçen sene hepi topu o maçlar var işte. Tüm sezonda sadece 3 maç. 50-55 maçtan 3 maç var ya

Yanlış tercihler silsilesi sonucu buraya geldik
Ugucukwu yanlis
Batrakov Yanlis
İlkay Yanlis
Deniz Gul geleceğe yatırım bence doğru hamle
Fakat eldeki vadesi dolmuş adamları satmak lazimdi
Sallai Singo Jakobs Abdulkerim Lemina gibi
Gördük ki mali durum müsade etmiyor
Ozaman CL çok takmamak lazim

5 sene ğst üste şampiyonluk önemliymiş. E oldun diyelim, 6 sene üst üste önemli değil mi? Böyle saçma sapan hedefler için leaolar mı lazım? Ne zaman taş gibi oynaysn bir takım göreceğiz? Şimdi juve lpool derler ama geçen sene hepi topu o maçlar var işte. Tüm sezonda sadece 3 maç. 50-55 maçtan 3 maç var ya
Evet lazım. PSG 400m Luk ileri hattı var lige bok gibi başladı 400m Luk hücum hattı mi lazım diyen çıkmıyor sizin gibi

Torreira ve davinsona teşekkürler. Profesyonellikleri mükemmel düzeyde. Şunların yanlarına iyi 2 partner koyamadık bu sene. Omurgada değişim şarttı ama başaramadık. Bitshiabu ve ugochukwuyu denemekten başka çare yok

Barca Liverpool‘dan 3 gömlek daha iyi takim, puan almamiz sürpriz olur

Sonra Lille deplasmani geliyor galiba, o da yine hüsran olur her deplasmanda olduğu gibi

3 mac sonunda 0 puanda oluruz

Ondan sonra al bakalım Aston, Stuttgart, Aek ve Feyenoord maclarindan 10 puan

Bu sene ilk 24 hayal

Evet lazım. PSG 400m Luk ileri hattı var lige bok gibi başladı 400m Luk hücum hattı mi lazım diyen çıkmıyor sizin gibi
Psg her sene öyle. Psg ile mi bir tutacağız kendimizi? Adamların futbola deli kafa patlatam bir hocası var. Kvara geçen sezon ligte leş atıyordu ama clde şov yaptı. Artık lig pek de şeylerinde değil adamların

Psg her sene öyle. Psg ile mi bir tutacağız kendimizi? Adamların futbola deli kafa patlatam bir hocası var. Kvara geçen sezon ligte leş atıyordu ama clde şov yaptı. Artık lig pek de şeylerinde değil adamların
Lig şeylerinde değil mi? Geçen hocaları var mısınız iddiaya diyordu 20 puandan geliriz diye. Bu mu şeyine takmamak

Ona göre transferler yapılmadı

Lig şeylerinde değil mi? Geçen hocaları var mısınız iddiaya diyordu 20 puandan geliriz diye. Bu mu şeyine takmamak
Yav neyi anlatmaya çalışıyorsun ki anlamadım adamlar 300-400 milyonluk satış yaptı elbet transfer yapacak. Psgnin tabi ki şeyinde değil lig, güle oynaya yine alacaklar. Bizim tr ligini kazanmak için leaoya ihtiyaç vsr mı konusuyla psgyi bağdaştırsmadım? 5-6 oyuncu sattılar 3 tane adam aldılar sadece

2 tane bitiricilik özürlü adam 17-18 milyon maaş alıyor biri diyor Barış kötü diğeri diyor sane kötü bu sezon böyle bitmez yav

Denizin topla ilişkisi iyi ben daha takoz bekliyordum ne yalan soyleyim sevindirdi.

Sporting geriye yaslandi ne kadar ölçü olur bilinmez ama lesley de hazır gözüktü. Hazırlık maçlarında çok daha hantal gözüküyordu.
Leaoyu da beğendim ben

Mağlubiyet dışında olumsuz değilim ya ne yalan söyleyeyim. Sane biraz can sıkıyor o kadar

Öyle bir hedefimiz yok

Geri
Üst Alt