- 10 Haziran 2019
- 10.049
- 8.605
- 873
Şeker ister misin bakıyım?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeker ister misin bakıyım?
Tatlı sevmemŞeker ister misin bakıyım?
Zamları kılıçdaroğlu yaptı diyorlarTatlı sevmem
Israil diye biliyorumZamları kılıçdaroğlu yaptı diyorlar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı zihniyet Galatasaray’ı FT batırdı diyor?Israil diye biliyorum
10 M varya o iki adam için yani tarif edilemez tatta olur ...10 milyon euroyu hazir etsin
Duble yol yaptı diye biliyorumAynı zihniyet Galatasaray’ı FT batırdı diyor?
Teşekkür ederim ama adı koyulmuş Kolpa Kemal Kürek diye.@Emrah Duvar mutlu yılların olsun eğer kemal yine kolpa yapmıyor ise
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Berkayı versinler. Diagne ile takaslayalım
Duble yol duble para gerektirir kim ödüyor bu paraları FT ci halk mı?Duble yol yaptı diye biliyorum
5 li mıçıDuble yol duble para gerektirir kim ödüyor bu paraları FT ci halk mı?
Niyetli herhalde. Bir de iftardan sonra soralımHamamcıoğlu: Daniel Farke ismi nereden çıktı bilmiyorum. Tanımam, hiçbir temasımız olmadı. Galatasaray'da Jupp Derwall devrimi başlaması lazım ama bu Alman olacak demek değil. Aynı felsefeye, tecrübeli, altyapıya önem verecek bir futbol adamı lazım.
Tecrübeli demesi kim acaba? Geçen genç Alman diyordu.
öyle bi adamlara kaldık ki allah sonumuzu hayır etsin. ikisi de bi gün önce dediğini bi gün sonra yalanlıyor, tutarlı hiçbir açıklamalarını göremedim henüzHamamcıoğlu: Daniel Farke ismi nereden çıktı bilmiyorum. Tanımam, hiçbir temasımız olmadı. Galatasaray'da Jupp Derwall devrimi başlaması lazım ama bu Alman olacak demek değil. Aynı felsefeye, tecrübeli, altyapıya önem verecek bir futbol adamı lazım.
Tecrübeli demesi kim acaba? Geçen genç Alman diyordu.