GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 milyon euroyu hazir etsin
10 M varya o iki adam için yani tarif edilemez tatta olur ...

Ben 5 e bile razıyım ikisi için. +1 yabancı ve +1 ortasaha yerli kontenjanı açılır bize.

hadi 6 diyelim Taylan 2 diagne 4 gibi.

Not: o adamlara bu bütçeyi ayırabilen yönetim bizi tutuyordur içten içe

Seçim öncesi genel olarak izlenimlerim var önümüzdeki sezon için.

Haber açıyorum:

- Trabzon 2 aydır bir bayrak asıyor videosu dışında paylaşım yok - sanki 19uncu yıldızı falan takıyorlar sanarsın , bana göre şampiyonluğu taşıyamaycaklar ve önümüzdeki sezon klasik 43ve 7 incilik arasında kalacaklardır.

- Finiv kendi ayağına sıkıyor sağolsun Jesus / Löw konuşmalarıyla - gerçekleştiğinde hem maddi hemde takım içi memnuniyetin azalacğı görüşündeyim.

-Tezektaş : Valeran ile bizim Torrent sürecine bezner bir hal alacak gibi duruyor çünkü medya ve taraftar sabırsız , hele hele biz ligde üstelerinde bitirirsek o kriz topunu kendimizden bunlara atmış oluruz.
,

Berkayı versinler. Diagne ile takaslayalım
11199.jpg

Hamamcıoğlu: Daniel Farke ismi nereden çıktı bilmiyorum. Tanımam, hiçbir temasımız olmadı. Galatasaray'da Jupp Derwall devrimi başlaması lazım ama bu Alman olacak demek değil. Aynı felsefeye, tecrübeli, altyapıya önem verecek bir futbol adamı lazım.

Tecrübeli demesi kim acaba? Geçen genç Alman diyordu.

Hamamcıoğlu: Daniel Farke ismi nereden çıktı bilmiyorum. Tanımam, hiçbir temasımız olmadı. Galatasaray'da Jupp Derwall devrimi başlaması lazım ama bu Alman olacak demek değil. Aynı felsefeye, tecrübeli, altyapıya önem verecek bir futbol adamı lazım.

Niyetli herhalde. Bir de iftardan sonra soralım

2 başkan adayı da popülist değilim dedikleri için her gün başka bişey anlatmalarını gözardı edebiliriz

öyle bi adamlara kaldık ki allah sonumuzu hayır etsin. ikisi de bi gün önce dediğini bi gün sonra yalanlıyor, tutarlı hiçbir açıklamalarını göremedim henüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt