GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle bi adamlara kaldık ki allah sonumuzu hayır etsin. ikisi de bi gün önce dediğini bi gün sonra yalanlıyor, tutarlı hiçbir açıklamalarını göremedim henüz
Td'leri getiremeyince çark ediyor bence. Yabancı diye ısrar ederse Ranieri ya da Garcia belki diyorum. Yine de Okan en güçlü aday gibi duruyor.

10 M varya o iki adam için yani tarif edilemez tatta olur ...

Ben 5 e bile razıyım ikisi için. +1 yabancı ve +1 ortasaha yerli kontenjanı açılır bize.

hadi 6 diyelim Taylan 2 diagne 4 gibi.

Not: o adamlara bu bütçeyi ayırabilen yönetim bizi tutuyordur içten içe
İrfan denen herif için 10 milyon istiyorlardı hazırlasınlar parayı. Biri as türk diğeri gol kralı ve düzenli oyunda 20 gol üstü performans alacağın bir oyuncu.
İşlerine gelirse. Berkay +4 milyon da olur.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1651148153579.webp

Elon Musk, Twitter'a kimlik numarasıyla kayıt zorunluluğu getirse de yalan yanlış bilgi kirliliğinden kurtulsak.

Evet yavastan tcleri toplayalim beyler. Hafta ici hergun 13.30 17.30 arasi bana gonderebilirsiniz

Kadir Çetinçalı: Galatasaray Başkan Adayı Metin Öztürk ve ekibi, Türkiye'ye devre arasında gelen çok etkili bir yabancı oyuncu ile görüşüyor!

@Murat Durmaz Muleka mı?
Herhalde o dur. Bana kalırsa yanlış olur bu arada Muleka biz de olmaz. Bir ihtimal Fernando olabilir ama o da Antalya'da. Trezeguet olabilir gerçi başka da yok sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt