GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli gibi gamsız hergeleye hala futbolcu diye güvenip sözleşme verenin aklına s..ayım. Biz değil, başka herhangi bir kulüp için de geçerlidir bu dediğim...İlk sezon -kendi ifadesidir- sakat gelmişti zaten, 5-6 maç katkı verebildi; sonraki sezon yine sonlara doğru kıpırdadı vs...

Hep övülen Cenk Ergün' ün en fiyasko iki transferinden biridir; diğeri Belhanda. Maicon bile bu ikisi kadar maddi hasar bırakmadı...

O zaman Kerem, Yunus ve Berkan mı oluyor bizim yerli oyuncularımız? Keşke yerli bir bek veya kaleci ile orta sahayı full yabancı oyunculardan kurabilsek
Ozan Kabak'ı mutlaka almak lazım. Kerem'i satarız herhalde. Bir tane de yerli yedek bek lazım dediğin gibi. Kale konusunda Okan'dan daha iyi bir kaleci piyasada yok bence. r*ze'de Gökhan Akkan 11 milyon ₺ alıyormuş, Okan 3,75 m ₺ alıyor. 1 yerli yedek forvette lazım. Eren'e şans vermeyeceksek en kötü Adem falan lazım. BAY'ı kiralık gönderirsek altyapıda kanat yok sanırım. Taylan ve Akbaba'da şans bulacaktır.

Ahmet Bulut ile Gedson olayı yüzünden kavgalı değil miyiz? Ben mi yanlış biliyorum?

Kişiler kavgalı olabilir ama para kazanacağı noktada "yok ben sizle kavgalıyım" muhabbetine girmez hiç bir menajer. Gedson üzerinde muhtemelen Burak Elmas yönetimi mamasını vermek istemedi o da BJK ye pazarladı gedsonu. Yeni *aday* yönetimlerden kontak olmuş ise hazırlık açısından masaya oturulmuşsa o bizim taraftan oturanın hatası olur.

Şu faktörde var tabi : Haber balon haber olma ihtimali.

UEFA Şampiyonlar ligini Final Four formatında oynatacakmış.

tivit çıktı izlediğim programda ne zaman için bilmiyorum.

Yarı finalde rövanş kalkacak son kalan 4 takım yarı finalleri ve finali aynı haftada aynı şehirde oynayacak.

Aslında format güzel - daha renkli olacağı kesin ortamın.

Yeni sezon 5 ağustosta başlıyormuş. Bizde 28 mayısta seçim olacak da başkan gelecek,bütçe onaylanacak ,kulübün acil sorunları olan borç ödemesi futbolcu maaşları halledilecek derken geçti 1 ay, geriye kalıyor takımı kurmak için 1 ay, ben ömrüm boyunca 1 ayda gsde transfer halledildiğini görmedim ama 1 ay boyunca hiç transfer olmadığını gördüm. 5 ağustosta lig başlar ve eylülün kaçında transfer kapanıyorsa biz ancak oraya 1-2 oyuncu yetiştiririz. Bu takım gelecek sene kesin küme düşer. Geçmiş olsun koca kulübü öpüp attılar.

FRhc0ALX0AAv8X8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt