- 16 Haziran 2010
- 206.148
- 158.903
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundesliga'daki tdleri inceliyordum. Gerekirse bonservis verip orta takımlarına iyi oynatan bir hoca yok mu? Sebastian Hoenes 39 yaşındaymış, başarısı da fena değil. Nasıl hoca? Bonservis verirsek 3 yıllık kontrat verip uzun vadeli düşünmek lazım. Değer mi? ya da bu tarz hoca öneriniz var mı? Özellikle Alman.
Ekli dosyayı görüntüle 157608
Dünyada eğer isimliyse td'ler en az 2 senelik imzalıyor. Torrent'in 1,5 imzalaması saçmalık mesela. Terim'in imzaladığı 1+1+1'i kimse imzalamaz. Sürekli kovuyorlar ama aynı menajerlik şirketinden başka isim getiriyorlar. Mourinho Roma olayı böyleydi mesela.Ben bu kontrat olayını bilmiyorum, bilen varsa yazsın lütfen. Teknik direktörlerle neden böyle uzun vadeli kontrat yapılıyor? Bir yıllık kontrat yapılması yasak mı? Çoğu teknik direktör kontratının süresini tamamlamıyor çünkü.
Bundesliga'daki tdleri inceliyordum. Gerekirse bonservis verip orta takımlarına iyi oynatan bir hoca yok mu? Sebastian Hoenes 39 yaşındaymış, başarısı da fena değil. Nasıl hoca? Bonservis verirsek 3 yıllık kontrat verip uzun vadeli düşünmek lazım. Değer mi? ya da bu tarz hoca öneriniz var mı? Özellikle Alman.
Ekli dosyayı görüntüle 157608
hersey ne guzel belirsiz,sürprizlere acık olmak lazımYerli gelecekse Okan gelir.
Nuriyi izlemek lazım epeyi bi süre daha. abartıldığını düşünüyorum çünkü.
Cenk Ergün gelirse yabancı bir hocayla çalışacaktır muht.
Korkutma benihersey ne guzel belirsiz,sürprizlere acık olmak lazım
iyi anlamda dedimKorkutma beni
Marcao nerede