GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an yapılacak şey elmasın iki başkanla görüşüp torrenti yollaması ve sezonu hakan balta ile bitirmek

bu arada iki aday da rahatça yeni tdleri ile anlaşıp 12 haziranda göreve getirebilir ve oyuncular ile ön görüşme yapabilir

Ilgaz Çınar’da Urs Fischer demiş. İyiyse buy-out ödeyip getirelim. Olmazsa uzun vade plan yapıp Nuri düşünülebilir.

yanilmiyorsam 2022 *haziran da sozlesmesi bitiyordu-son bir degisiklik olmadiysa.....

hafizam yaniltmiyorsa kendisini *zurih doneminden(2008~),*thun, sonrasinda basel (uefa kupalarinda 4231), > 2018 sezonuna dek dedigim kurguda oynatan bir anlayista gordum maclarina denk geldigimde... 2018 berline gecis yaptiginda 442den ziyade 4231le oynatan bir anlayista idi... o sezon 2.ligde iyi bir cizgi yakaladilar.sonraki sezon bundese ciktiklarinda ilginctir *3luye gecis yapti ,343 le bundes de 1.20 civari puan ortalamasi tuttursa da sonraki sezon bu sefer *3lunun 352li duzenine gecis yapti...bu kurguda 1.50ye yakin ortalama yakaladi... arada kupa ve ozel maclarda yine 4lu oynatti....

*bu sezon ise ortalamayi daha yukariya tasidigini gozlemledim. yine gecen sezonki 352de devam edip 1.59 biz buna 2 puan ortalamasi diyelim, onceki sezonlara nazaran cok iyi yerdeler. istisna olarak kurguda uefa da 532 oynatmisti izledigim macta, ozel macta 4lu yine denedi... genel resimde 352 ve 442 4lunun cesitlerini kullanan bir tarzi var.... bize gelirse 3lunun ikisi hazir biri soru isareti simdiki kadromuz denkleminde....

yerli olursa okan buruk olmasini isterim.daha oncede belirttigim uzere...

yabanci da bahse gecen hocanin cikista oldugunu dusunuyorum~gecmisten bugune takip ettigim donemleri goz onune aldigim vakit...

*3lu pek ragbet gormuyor ligimizde. arada deneyenler oldu elbet...
ben , 3luden verim alip mevcut avrupa futbolunda hali hazirdaki isimlerden makul olacak bu isme soguk bakmam sayet kendisinin oynatmak istedigi oyun kurgusuna karisilmayacaksa... < - > ornk; hoca bizim ligde 3lu gitmez,olmaz, sen en iyisi 4luden ilerlesen ,ricasi,komutu vs gelirse hocaya,,, hic getirmesinler kendisini daha iyi.....

bildigini sicagi sicagina kullanip verim aldigi kurgusundan(352) devam etsin -sayet bu hoca getirilecekse.....

fazla vakit kaybedilmemeli ozellikle hoca konusunda...
daha kamp yeri vs derken vakit kalmaz....

Kulübün mevcut durumunda hocayı değiştirerek durumların düzeleceğine inananları görmek gülümsetiyor. Bu dünyayı sizler gibi umutlu ve pozitif insanlar güzelleştiriyor. Ama gerçekler biraz farklı gibi sanki.

Kulübün mevcut durumunda hocayı değiştirerek durumların düzeleceğine inananları görmek gülümsetiyor. Bu dünyayı sizler gibi umutlu ve pozitif insanlar güzelleştiriyor. Ama gerçekler biraz farklı gibi sanki.
Bu yönetimle,bu teknik ekiple ve bu oyuncularla 5. olabileceğimize inanan umutlu ve pozitif insanlara benzetiyorum ben de bu söylediğiniz grubu.

Bu yönetimle,bu teknik ekiple ve bu oyuncularla 5. olabileceğimize inanan umutlu ve pozitif insanlara benzetiyorum ben de bu söylediğiniz grubu.
O bir hedefti. İhtimal dahilindeydi ama bizim kadar oyuncular pek inanamamış. Eksiklerdi şuydu buydu olmadı. Ne yapalım?

O bir hedefti. İhtimal dahilindeydi ama bizim kadar oyuncular pek inanamamış. Eksiklerdi şuydu buydu olmadı. Ne yapalım?
8 tane takımın kaybetmesi ve bizimde sürekli kazanmamız gerçekçi bir hedef değildi ve şunuda söylemek gerek olaylar 8 tane takıma kadar gitmeden teknik direktörümüz bir etki yapabilseydi diğer hocalar gibi o zaman gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef olurdu.

8 tane takımın kaybetmesi ve bizimde sürekli kazanmamız gerçekçi bir hedef değildi ve şunuda söylemek gerek olaylar 8 tane takıma kadar gitmeden teknik direktörümüz bir etki yapabilseydi diğer hocalar gibi o zaman gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef olurdu.
Çoğu puan kaybetti bu hafta. Ve hepsi birbiriyle oynuyordu. Gayet gerçekçi hedefti.

4 haziranda umarım “YETERLİ ÇOĞUNLUK!” toplanır da kurtuluruz şu beladan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt