Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.015
- 73.575
- 5.188
5i imiş4 haziran olmaz sinav var yurt genelinde liseye giris sınavları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5i imiş4 haziran olmaz sinav var yurt genelinde liseye giris sınavları.
Olacak yav,tarih güzel4ünde seçim yapılmalı, o çoğunluk orada olmalı!
Ama o hafta kapali oluyor genelde sinav olacak okullar bizim lisede de sinav olursa seçim yapilmaz baya kalabalik olur milli eğitim izin vermez.5 inde o sınav
Özel izin alınırsa yapılır.Ama o hafta kapali oluyor genelde sinav olacak okullar bizim lisede de sinav olursa seçim yapilmaz baya kalabalik olur milli eğitim izin vermez.
Hava da mis gibi olur ne güzelOlacak yav,tarih güzel![]()
Guvenmedigimi biliyorsun knk. Iki yuzlu herifler hepsi. Ibra mevzusunda yaptiklari şey demokrasi falan da dğldi.Niye kanka? Galatasaray'ın kaybedecek 1 haftası yok diyorlar; demek ki hepsi elini taşın altına koyup yeterli çoğunluğu sağlayacak kadar duyarlı, özverili ve samimi Galatasaraylı bu insanlar. Sen güvenmiyor musun?
5 haziranda sınav olduğu için imkansız.4 haziranda umarım “YETERLİ ÇOĞUNLUK!” toplanır da kurtuluruz şu beladan
Tüzük, Lisede olmalı diyor seçim yanlış hatırlamıyorsam.Lise binasının yanında ortaokulda var 11 i daha olası gibi görünüyor
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Umarim bir an önce olurda klub belirsizlikden kurtulur. Ama ben bu sebepden secimin iptal olabileceğini bile düşünüyorum.Özel izin alınırsa yapılır.
Bu seçimin mahkemeye verilmesi gibi bir durum söz konusu olur mu? Yani tüzük gereği mi aldılar bu kararı yoksa yönetim istia mı edecek admirim?5 haziranda sınav olduğu için imkansız.
Zaten imkansız olmasa 28 Mayıs - 4 Haziran olurdu.
Önceki seçim de olağanüstü seçime göre alınmıştı ibrasızlığa göre değil.Bu seçimin mahkemeye verilmesi gibi bir durum söz konusu olur mu? Yani tüzük gereği mi aldılar bu kararı yoksa yönetim istia mı edecek admirim?
Hayri Cundsuz forum yarim yamalak biseye benziyor![]()
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi