- 26 Ocak 2021
- 41.850
- 41.182
- 3.078
ABV burak 28 inde yapsana şunu !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ABV burak 28 inde yapsana şunu !!!
Ilgaz Çınar’da Urs Fischer demiş. İyiyse buy-out ödeyip getirelim. Olmazsa uzun vade plan yapıp Nuri düşünülebilir.
Bu yönetimle,bu teknik ekiple ve bu oyuncularla 5. olabileceğimize inanan umutlu ve pozitif insanlara benzetiyorum ben de bu söylediğiniz grubu.Kulübün mevcut durumunda hocayı değiştirerek durumların düzeleceğine inananları görmek gülümsetiyor. Bu dünyayı sizler gibi umutlu ve pozitif insanlar güzelleştiriyor. Ama gerçekler biraz farklı gibi sanki.
O bir hedefti. İhtimal dahilindeydi ama bizim kadar oyuncular pek inanamamış. Eksiklerdi şuydu buydu olmadı. Ne yapalım?Bu yönetimle,bu teknik ekiple ve bu oyuncularla 5. olabileceğimize inanan umutlu ve pozitif insanlara benzetiyorum ben de bu söylediğiniz grubu.
8 tane takımın kaybetmesi ve bizimde sürekli kazanmamız gerçekçi bir hedef değildi ve şunuda söylemek gerek olaylar 8 tane takıma kadar gitmeden teknik direktörümüz bir etki yapabilseydi diğer hocalar gibi o zaman gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef olurdu.O bir hedefti. İhtimal dahilindeydi ama bizim kadar oyuncular pek inanamamış. Eksiklerdi şuydu buydu olmadı. Ne yapalım?
Çoğu puan kaybetti bu hafta. Ve hepsi birbiriyle oynuyordu. Gayet gerçekçi hedefti.8 tane takımın kaybetmesi ve bizimde sürekli kazanmamız gerçekçi bir hedef değildi ve şunuda söylemek gerek olaylar 8 tane takıma kadar gitmeden teknik direktörümüz bir etki yapabilseydi diğer hocalar gibi o zaman gerçekçi ve ulaşılabilir bir hedef olurdu.
Ben sampiyonluga inaniyorum ustumuzdeki 12 takim şikeye bulaşmış olabilir
Gercekci bi hedef
toplanmaz4 haziranda umarım “YETERLİ ÇOĞUNLUK!” toplanır da kurtuluruz şu beladan
Metin paraya kıysın 4 haziranda pilav+mangal partisi var desin!toplanmaz
Niye kanka? Galatasaray'ın kaybedecek 1 haftası yok diyorlar; demek ki hepsi elini taşın altına koyup yeterli çoğunluğu sağlayacak kadar duyarlı, özverili ve samimi Galatasaraylı bu insanlar. Sen güvenmiyor musun?toplanmaz
4 haziran olmaz sinav var yurt genelinde liseye giris sınavları.Metin paraya kıysın 4 haziranda pilav+mangal partisi var desin!
5 inde o sınav4 haziran olmaz sinav var yurt genelinde liseye giris sınavları.