GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1651433398198.webp

Hayatımda en fazla üst üste 3 sene şampiyon olamadığımızı gördüm. Takımın ve kulübün durumuna bakarsak minimum 4-5’leri bulacak.

Bundesliga'daki tdleri inceliyordum. Gerekirse bonservis verip orta takımlarına iyi oynatan bir hoca yok mu? Sebastian Hoenes 39 yaşındaymış, başarısı da fena değil. Nasıl hoca? Bonservis verirsek 3 yıllık kontrat verip uzun vadeli düşünmek lazım. Değer mi? ya da bu tarz hoca öneriniz var mı? Özellikle Alman.
1651439016769.png

Ederini bulan her oyuncudan çıkılıp yeni bir yapılanmaya gidilmesi yararımıza olacak.

iki hocada derman olamadı çöküşe.

Bundesliga'daki tdleri inceliyordum. Gerekirse bonservis verip orta takımlarına iyi oynatan bir hoca yok mu? Sebastian Hoenes 39 yaşındaymış, başarısı da fena değil. Nasıl hoca? Bonservis verirsek 3 yıllık kontrat verip uzun vadeli düşünmek lazım. Değer mi? ya da bu tarz hoca öneriniz var mı? Özellikle Alman.
Ekli dosyayı görüntüle 157608

Ben bu kontrat olayını bilmiyorum, bilen varsa yazsın lütfen. Teknik direktörlerle neden böyle uzun vadeli kontrat yapılıyor? Bir yıllık kontrat yapılması yasak mı? Çoğu teknik direktör kontratının süresini tamamlamıyor çünkü.

Ben bu kontrat olayını bilmiyorum, bilen varsa yazsın lütfen. Teknik direktörlerle neden böyle uzun vadeli kontrat yapılıyor? Bir yıllık kontrat yapılması yasak mı? Çoğu teknik direktör kontratının süresini tamamlamıyor çünkü.
Dünyada eğer isimliyse td'ler en az 2 senelik imzalıyor. Torrent'in 1,5 imzalaması saçmalık mesela. Terim'in imzaladığı 1+1+1'i kimse imzalamaz. Sürekli kovuyorlar ama aynı menajerlik şirketinden başka isim getiriyorlar. Mourinho Roma olayı böyleydi mesela.

Ekli dosyayı görüntüle 157608

Ilgaz Çınar’da Urs Fischer demiş. İyiyse buy-out ödeyip getirelim. Olmazsa uzun vade plan yapıp Nuri düşünülebilir.

Yerli gelecekse Okan gelir.

Nuriyi izlemek lazım epeyi bi süre daha. abartıldığını düşünüyorum çünkü.

Cenk Ergün gelirse yabancı bir hocayla çalışacaktır muht.

Metin seçilirse banko okan gelir ama adam konuşarak resmen seçilme şansını bitirdi

Eşref başkanın adayını merak ediyorum lakin torrenti yollayacak para bile yok adam muhtemel torrentle devam eder

Belli ki oyuncu yetiştirmek için ne sabrımız var ne de futbol bilgimiz. Hollanda veya Belçika gibi altyapı eğitimini sağlam veren ülkelerden iyi bir orta sıra takımıyla anlaşıp altyapımızdaki göze batan oyuncuları 18 yaşına basar basmaz 2 senelik kiraya yollayıp hem altyapı eğitimlerini tamamlamalarını hem de iyi eğitim almış yaşıtlarıyla yarışa sokarak kendilerini üst düzey futbola adapte etmelerini sağlamalıyız. Bu sırada biz de elimizdeki para eden futbolcuları satıp minimum bonservis vererek Marcao, Crespo, Kerem gibi hidden gemlerle veya Omar gibi yaşlı ama iş ahlakı yüksek ve bonservisi olmayan oyuncularla düzgün bir sistem oturtmaya çalışmalıyız. Minimum harcamayla hem başarı kazanmak hem de oyuncu yetiştirmek için benim aklıma gelen tek yöntem bu.

Son düzenleme:
Altay
Malatya
Bu iki takima 4 puan biraktik.
Rize Goztepe 2 takimdan 12 puan aldik ama 0 da alabilirdik. Zaten o 12 puan sayesinde ligde kaldik.
Giresun, Kasimpasa, Kayseri maclari denk kadrolarin maciydi ve 7 puan aldik.
Allah korusun, transfer cezasi filan airsak yine dusmeye oynariz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt