GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hocanin ligi hafife aldigini dusunuyorum. hafife almayip takimi iyi hazirladigi tum periyodlarda ligi surklase ettik.hala ziya doganlarin ligi falan saniyor galiba

bin tane program var firma var analiz ediyorlar maclarini luyiyi yedlini tum zaaflarini goruyorlar. galibiyet primi biz onemsemiyorsak da anadolu takimlari icin korkunc para it gibi oynuyorlar o yuzden.

Primden ziyade gençler kapağı büyük kulübe atmak için kıçını yırtıyor büyük takımda oynamışlar da ben ölmedim mesajı vermeye çalışıyor..Kayseri dün 3-0 i bulmasi a rağmen 2 maçlık yoruldu önümüzdeki 2-3 maçını takip edecegim ne kadar efor sarfedecekler

Primden ziyade gençler kapağı büyük kulübe atmak için kıçını yırtıyor büyük takımda oynamışlar da ben ölmedim mesajı vermeye çalışıyor..Kayseri dün 3-0 i bulmasi a rağmen 2 maçlık yoruldu önümüzdeki 2-3 maçını takip edecegim ne kadar efor sarfedecekler
abi takip etmene gerek yok ya. 1.lig karması hatayspor 6 puan aldı bu kayseri ve alanyadan. plansız çıkmanın dayağını yedik. doğru oyun planıyla hazırlan 3.takımınla çık şu kayseriden 3 yemezsin.

Rosier’in bonservisini 4.8 milyon euro karşılığında almışlar.Boey transferini çok iyi koşullarda gerçekleştirdik bence umarım uzun bir süre sakatlık yaşamaz.

Biraz evvel gelen bildirim.

Üzmeyin Gassaraylıları!!!

IMG_2813.webp

Genç adam aldık diye hava atıyoruz
3 maç oynayınca rotasyon yapıyoruz adamlar maçta sakatlanır diye
İşin entersan kısmı da sakatlanan adam antrenmanda sakatlanıyo

Bu nöbet bitmez gibi

takımda 7,8 tane PTT seviyesinde oyuncu var , malum hem Avrupa hem lig falan derken, bol bol rotasyonda PTT takımına dönmeye devam edeceğiz , 7 milyon bir stopere verene kadar 2 milyona boey gibi 4 tane oyuncu alsaydık şimdi , Taylan, Babel, Ömer Bayram, feghouli, Alparslan , Oğulcan gibi leşleri izlemek zorunda kalmazdik, bir sene daha maalesef boşa gitti

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

fenerli zihniyeti temsil degil:
1632404196649.png

ulan Galatasarayin ozunde var elestirmek, baskani baskanliktan etmek, hocayi hocaliktan. Sen ne diyosun?

Bizim kanimizda en sert sekilde elestirmek olmasaydi basarili olmazdik.

Fatih hoca kredinin BABASINI harcadi 4 sezondur. E herseyin de bi sonu var, Fatih Terim degil babam da olsa gitmeli.

Son düzenleme:
Zihniyetine çaktığımın hıyar ağaları işte. Bunların derdi Galatasaray değil, bunların derdi Fatih babalarına bir zeval gelmesin Allah muhafaza :red: Bu kafa işte fenerdeki "Hep Destek Tam Destek" kafası, koşulsuz biat kafası. Fb bugün bu haldeyse bu kafa yüzünden. Bunlar sayesinde Aziz güzel mikti kulübün ebesini 20 yılda.

Kendisinin Galatasaraylılık ile uzaktan yakından alakası yok gitmiş bir de başkalarının Galatasaraylılığını sorgulama cüretinde bulunmuş :crushed:

hedef 23 bence sezon basi kurulan kadroyla imkansiz oldugu belliydi.

hedef yeni hocanin devre arasindan bir kac mac önce gelip, arada takimin eksiklerini görmesi.

belki ozaman hedef avrupa kupalari olur gelecek sezon.

fenerli zihniyeti temsil degil:
Ekli dosyayı görüntüle 139318

ulan Galatasarayin ozunde var elestirmek, baskani baskanliktan etmek, hocayi hocaliktan. Sen ne diyosun?

Bizim kanimizda en sert sekilde elestirmek olmasaydi basarili olmazdik.

Fatih hoca kredinin BABASINI harcadi 4 sezondur. E herseyin de bi sonu var, Fatih Terim degil babam da olsa gitmeli.
Evet defaatle uyarıp dikkat çektik. Gittikçe fblileşiyoruz diye. Gidişat kötü.

teknik ekibin gitmesi gerektiğinde çoğumuz mutabıkız dersek yanlış olmaz

bunun haricinde eldeki kadronun da şampiyonluk için yeterli olmadığını düşünüyorum

en iyi kanat oyuncusu kerem olan, orta sahasında top çalan adam olmayan bir takım şampiyon olamaz.

takıma yeni hoca getirilirse transferde de önemli hamleler yapılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt