Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.192
- 110.170
- 4.878
olayı biliyorum da s.o falan yazmışlar acayip ya.Beşiktaş-Serdar Ortaç kavgası.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olayı biliyorum da s.o falan yazmışlar acayip ya.Beşiktaş-Serdar Ortaç kavgası.![]()
ben hocanin ligi hafife aldigini dusunuyorum. hafife almayip takimi iyi hazirladigi tum periyodlarda ligi surklase ettik.hala ziya doganlarin ligi falan saniyor galiba
bin tane program var firma var analiz ediyorlar maclarini luyiyi yedlini tum zaaflarini goruyorlar. galibiyet primi biz onemsemiyorsak da anadolu takimlari icin korkunc para it gibi oynuyorlar o yuzden.
abi takip etmene gerek yok ya. 1.lig karması hatayspor 6 puan aldı bu kayseri ve alanyadan. plansız çıkmanın dayağını yedik. doğru oyun planıyla hazırlan 3.takımınla çık şu kayseriden 3 yemezsin.Primden ziyade gençler kapağı büyük kulübe atmak için kıçını yırtıyor büyük takımda oynamışlar da ben ölmedim mesajı vermeye çalışıyor..Kayseri dün 3-0 i bulmasi a rağmen 2 maçlık yoruldu önümüzdeki 2-3 maçını takip edecegim ne kadar efor sarfedecekler
Rosier’in bonservisini 4.8 milyon euro karşılığında almışlar.Boey transferini çok iyi koşullarda gerçekleştirdik bence umarım uzun bir süre sakatlık yaşamaz.
Maşallah iki maçtır fileleri öyle bir sallıyoruz ki sallayacak file kalmadı.
Ağları deldik yaMaşallah iki maçtır fileleri öyle bir sallıyoruz ki sallayacak file kalmadı.
Zihniyetine çaktığımın hıyar ağaları işte. Bunların derdi Galatasaray değil, bunların derdi Fatih babalarına bir zeval gelmesin Allah muhafaza :red: Bu kafa işte fenerdeki "Hep Destek Tam Destek" kafası, koşulsuz biat kafası. Fb bugün bu haldeyse bu kafa yüzünden. Bunlar sayesinde Aziz güzel mikti kulübün ebesini 20 yılda.fenerli zihniyeti temsil degil:
Ekli dosyayı görüntüle 139318
Evet defaatle uyarıp dikkat çektik. Gittikçe fblileşiyoruz diye. Gidişat kötü.fenerli zihniyeti temsil degil:
Ekli dosyayı görüntüle 139318
ulan Galatasarayin ozunde var elestirmek, baskani baskanliktan etmek, hocayi hocaliktan. Sen ne diyosun?
Bizim kanimizda en sert sekilde elestirmek olmasaydi basarili olmazdik.
Fatih hoca kredinin BABASINI harcadi 4 sezondur. E herseyin de bi sonu var, Fatih Terim degil babam da olsa gitmeli.