GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1631166746019.webp

Ocakta ocağmıza incir ağcı dikecek erkek kombini :)

Futbolcuların birbirleri ile oynama alışkanlıkları arttıkça her geçen gün daha iyi bir oyun oynayacağımıza, daha iyi bir takım olacağımıza inanıyorum. Muslera derhal kendine gelip takıma pozitif bir hava katmalı. Sezon başından beri bir hatadır gidiyor, milli takımda da devam etti. Umarım düzelir sorun her neyse.

Nihat Özdemir: “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Elimizden geleni yapıyoruz. Ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz.” (Hürriyet)

Şenol Güneş: "Beni göreve getirmek için yalvardılar."
Bir TFF yöneticisi; "Evet bir yalvaran vardı ve onun ismi de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dı; Şenol Güneş’i milli takıma alın ve bizi kurtarın..." (Hürriyet)

Çok güzel bir dönem geçirdik açıkçası çok heyecanlandıran bir kadromuz var bizim bayern münih gibi olmamız lazım ligde azıcık sivrilen alt liglerde biraz kendini belli eden yetenekleri toplamamız lazım ben açıkçası seneye yabancı sınırı 4 olucak gözüm direk olarak şu adamlarda boey muhtemelen sezon ortası iyi bir teklif gelebilir

İrfan can
Kaan ayhan
Evren eren elmalı
Mert müldür

devre arası bu 4 lüyü çözersek o zaman korksunlar üstüne birde Gedson yaparsak tamam dur bu 4 lüyü alırsak gücüm hattı full yabancı çıkabiliriz

İrfancan
Mert Nelsson Marcao Eren
Gustavo
Gedson Cicaldau
Morutan Mohammed Yabancı kanat

yapabiliriz devre arasından sonra

Nihat Özdemir: “Arkadaşlar vallahi bıktım. Bazen bırakıp gitmek geliyor içimden. Elimizden geleni yapıyoruz. Ve sonuçta fatura gelip bize dayanıyor. Bunu hak etmiyoruz.” (Hürriyet)

Şenol Güneş: "Beni göreve getirmek için yalvardılar."
Bir TFF yöneticisi; "Evet bir yalvaran vardı ve onun ismi de Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dı; Şenol Güneş’i milli takıma alın ve bizi kurtarın..." (Hürriyet)

ohh iyi oldu çatırdayın bakalım gidin hep beraber de kurtulalım

Nihat Özdemir: “Ciddi başarısızlık var. Bunda bizim de sorumluluğumuz var. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım"

Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan: “Ortada ciddi bir başarısızlık var. Bunda mutlaka benim de payım vardır. Sayın başkan ne istersen yapmaya hazırım" (Milliyet)

Nihat Özdemir: "Bu ülke bu tabloyu hak etmiyor."

hadi ya

Çok güzel bir dönem geçirdik açıkçası çok heyecanlandıran bir kadromuz var bizim bayern münih gibi olmamız lazım ligde azıcık sivrilen alt liglerde biraz kendini belli eden yetenekleri toplamamız lazım ben açıkçası seneye yabancı sınırı 4 olucak gözüm direk olarak şu adamlarda boey muhtemelen sezon ortası iyi bir teklif gelebilir

İrfan can
Kaan ayhan
Evren eren elmalı
Mert müldür

devre arası bu 4 lüyü çözersek o zaman korksunlar üstüne birde Gedson yaparsak tamam dur bu 4 lüyü alırsak gücüm hattı full yabancı çıkabiliriz

İrfancan
Mert Nelsson Marcao Eren
Gustavo
Gedson Cicaldau
Morutan Mohammed Yabancı kanat

yapabiliriz devre arasından sonra
Mert Müldür ü nereye alıyorsun

Nihat Özdemir: “Ciddi başarısızlık var. Bunda bizim de sorumluluğumuz var. Üzerimize düşen neyse yapmaya hazırım"

Milli Takımlar Sorumlusu Selim Soydan: “Ortada ciddi bir başarısızlık var. Bunda mutlaka benim de payım vardır. Sayın başkan ne istersen yapmaya hazırım" (Milliyet)

hadi ya
Üzerine düşen istifa etmek.

hadi ya
başarısızlığı bahane edip kaç tff başkanlığından hemen. ihaleyi buna vermişler bırakamıyor görevi korkudan

takımımızın top rakipteyken agresiflik ve baskı noktasında sıkıntı yaşayabileceğini düşünüyorum

bence bu sene en çok canımızı sıkacak durum bu olacak.

geri kalan sorunlar takım birbirine alıştıkça tam olarak çözülmese de daha az can yakar hale gelecek bence.
Bence top bizim ayagimizdayken sorun var. Keşke rakipte olsa top

Romanya maçı bitti cicanın perti çıktı ileri geri gidip gelmekten press yapmaktan.cica kesinlikle hantal bi oyuncu değil maşallah çok sağlam tempo yapıyor.ince işlerin adamına en uygun profil.çok sağlam adam almışız maşallah maşallah maşallah.top ayağındayken gözümde deco canlanıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cok iyi pres yapiyor. Romanya çorba gibi. Sistem topcuyu iyi yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt