GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bjkk.png
fbb.png
gss.png

mevcut yabancı sistemine göre üç büyüklerin muhtemel ilk 11'leri. yaş ortalamaları beşiktaş 27,9 , fenerbahçe 26,09 , Galatasaray 24,54

Günaydin Transferdaşlar Umarim Boey Gustavo ikilisi bize 50-60 Milyon papel kazandirir

Soyle bir defansif onbir dusunebilirmiyiz

boey - nelson - marcao - aanholt
----asancao--taylan--berkan------
------morutan----cicaldau--------
--------------halil------------------

icimde bi ses FT soyle birsey deniyecek diyor

Berkanin ilk maçlardaki formunu yakalaması lazım bilhassa TS maçında büyük iş düşecek.. emre kilinca bakıp ders alması lazım sadece koşup mücadele ederek sorumluluk almadan Galatasaray as takiminda tutunamazsin .. 6 numara gibi takılması ve devamlı baskı yemesi epey zorlamaya başlamıştı Gustavo bu yükü ondan alacak inşallah biraz daha işin hücum yönüne ağırlık verebilir

H
Adam saçmalamış zaten. Dün bunu okuduktan sonra yabancı scout raporlarına baktım ve alakası yok. Portekiz vatandaşlığı var ama.

La böyle scout yorumu mu olur. Eğer aklını çalıştırırsa ne lan :) bu yorumlrı ben de yapıyorum 😂😂
Morutan için dedikleri de oyuncuyla alakası yok yalnız. Morutanı değil de bambaşka birini anlatmış sanki

H

La böyle scout yorumu mu olur. Eğer aklını çalıştırırsa ne lan :) bu yorumlrı ben de yapıyorum 😂😂
Morutan için dedikleri de oyuncuyla alakası yok yalnız. Morutanı değil de bambaşka birini anlatmış sanki

Morutan acayip bir adama benziyor belki de en potansiyelli transferimiz kendisi bu yeteneğini sürdürebilirse acayip birşeye dönüşür ... Bizim ligde 10 topcunun 9 u cicaldauya pası atmak yerine kaleye vururdu o asisti beni çok etkiledi

Yasaklı bir kaynağın ismini yazdık bir süredir mapustaydım. Cümleten hayırlı futbol nöbetleri. Şenol gönderilirse bence yüksek ihtimal Okan'ı getirirler.

bundan sonra hedef belli bölgelere rotasyon ve kaliteyi arttıracak takviyelerle devam eder, aanholt ve boey'e alternatif isimler yaratılır, sezon sonu serbest kalacak 1-2 kalite üstüne yine boey gibi ucuza fırsat hamleleri

o yalvardılar lafı RTE'ye kadar dokunur ben söyleyeyim her türlü yollarlar zımbacıyı ama yollandığını en son kendisi öğrenecek.
İlk röportajdan basın toplantısına gelene kadar kendi de anladı yediği herzeyi. Döndürmeye çalıştı ama yer mi? Görünen yenmeyecek. Beter olup yesinler birbirlerini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt