Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Mostafa maçlar dışında çok mutlu
Maçta bişey oluyo çocuğa
Maçta bişey oluyo çocuğa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek olduğu içindir, yediremiyor kendine.Mostafa maçlar dışında çok mutlu
Maçta bişey oluyo çocuğa
Kovun gitsin şu takımı ya. Getirin oradan 3 m maaş ortalamalı 5-6 adam, millet kendini tatmin etsin
Hacı bana gönen baldo esprisini yapan kimdi? Hatırlıyo musun. Ulan ne gülmüştük ya. Nevizade güzeldi o zamanlar şimdi bilmem tabi
Hikmet Karaman: "4-5 üst düzey teknik adamın bir araya gelip, 4 maçta Milli Takım'ı Dünya Kupası'na götürmesi gerekiyor."
@Mahir DONMEZNah saplarsın
Hikmet Karaman: "4-5 üst düzey teknik adamın bir araya gelip, 4 maçta Milli Takım'ı Dünya Kupası'na götürmesi gerekiyor."
Taffarel, eboue, stumpf, popescu, hakan ünsal, melo, emre b., hagi, keita, ribery, gomis (mancini)Taffarel,eboue,song,filipescu,hakan ünsal,tugay,selçuk,emreb,hagi,arif,gomis ltd derwall)
Muslera,capone,stumpf,ujfalusi,ergün,fernando,uğur tütüneker,gedson,felipe,hasan,jardel (td kalli)
Simo,davala,popescu,bülent,riera,suat,okan,sneijder,keita,arda,hakan (td terim)
Mondi,mariano,neill,götz,telles,melo,engin,prekazi,sergen,ribery,baros (td mancini)
Hangisi iyi
Anlatamazsiniz bizim ülke gecmis ile yatıp geçmiş ile kalkıyor tüp kuyruğu hastane kuyruğu deyip diyende aynı UEFA Super kupa pres futbolu da diyen aynı .Evet arkadaşlar, bjk nin oynadığı oyunun iyi olduğunu ve bizim bişeyleri değiştirmemiz gerektiğini vurguladığım için bazı arkadaşlar rahatsız olmuş, öncelikle merak etmesinler bir daha yazmayacağım.
2019 yazında 2 lig şampiyonluğunun ardından da aynı şeyi söylüyordum, söylemeye de devam edeceğim başka yerlerde. Oynadığımız oyun çağın çok çok gerisinde. Kişisel olarak bir takımda teknik direktörün her şey olduğunu düşünüyorum. Prandelli sonrası Hamza, Kovac sonrası Hansi Flick, Abdullah Avcı sonrası Sergen, Lampard sonrası Tuchel, Brendan Rogers sonrası Klopp, Real Madridde Zidane ın iki kez göreve gelişi... Bunlara iyi bakılırsa, bir tane bile transfer yapmadan takımın nasıl çok daha iyi bir oyun oynayabileceğini gösteren örnekler. Takıma geldikleri gibi güzel oyun oynattılar. Olay hiçbir zaman transfer olmadı yani, olsaydı 50 oyuncu sonrası olurdu. O oyunlarının üstüne transferler yapılınca bir anlamı oluyor. Bizim gibi 6 ayda bir, tonla oyuncu getirip hadi bişeyler yapsınlar diye bekleyince değil.
Maalesef geçmişteki başarılara saplanıp kalmış durumda camia. Youtube a girip şöyle bi Avrupa galibiyeti özeti izleyelim dediğimiz zaman 2013teki Madrid maçına gitmek zorunda kalıyoruz, sonrası boşluk. Geçen sezonun en iyi 3 oyuncusundan biri Taylan nasıl çöp ilan edildiyse, Berkan’dan başlayarak sırayla yeni transferlerin de çöp ilan edileceğini düşünüyorum. Son 3’5 senedeki gidişat bunu gösteriyor.
Bence herkesi üst üste koyacak kadro kalitesine sahibiz. İnşallah bir an önce gerçekten geleceğimizi düşünmeye başlayarak teknik heyet değişikliğine gideriz.