GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E_E-Nc9WYAI9VSM

Bizim oyuncu geliştirme departmanı kurmamız gerekiyor. Antrenmanlardan sonra oyuncuları eksiklikleri konusunda bireysel antrenman programları yazacak ve bunları uygulatacak bir departman genç oyuncuların daha çabuk ve doğru bir şekilde gelişmesi için şart bence. Teknik direktörler sonuçta her oyuncu ile birebir ilgilenemezler ama bu departman bunu yapabilir.

Burak Elmas: "Fatih hocamızla beraber uzun vadeli bir plan yaptık. Galatasaray'ın geleceğine etki edecek bir takım kuruyoruz. Milli takıma hocamızı isterlerse izin vermeyiz, hocamızın da böyle bir teklifi kabul edeceğini zannetmiyorum."

Veririz veririz

Yine rezil gitmeye devam etsin kovmuyosanda beraber gidersiniz

Ah be Aysal zamanında bu kadar net bir açıklama yapsaydın daha ilk dakikadan çok başkaydı şimdi her şey.

keşke pjanici veya o ayarda usta bir adam alsaydık bu takıma

çocuklar çok iyi ama oyun aklı olacak 1-2 lider oyuncuyla desteklenseydi

Futbol nobeti her sene transfer donemi icin gelen yeni uyeleri foruma kazandirma platformu olarak guncellense de kurtulsak

assunçao hep tek ön libero olarak oynamış

merkeze çekilince nasıl olur bilmiyorum.

jorginho da öyle oynuyordu

şimdi 3lüde de 4lüde de oynuyor yanında birileriyle

alışacak

ama bizim oyunu sıkacak isimlere ihtiyacımız var

kerem ve berkandan asla galatasaray topçusu olmaz bence

bunları gerektiğinde hamle olarak atarız sahaya

barışın çıkış yapacağı bir pozisyon olur orası

bu takım top çıkarmakta da preste de zorlanmaz

halil ve mohammed basarken morutan da rahat hareket eder ve öndeki pas opsiyonu artar

jorginho da öyle oynuyordu

şimdi 3lüde de 4lüde de oynuyor yanında birileriyle

alışacak

ama bizim oyunu sıkacak isimlere ihtiyacımız var

kerem ve berkandan asla galatasaray topçusu olmaz bence

bunları gerektiğinde hamle olarak atarız sahaya

barışın çıkış yapacağı bir pozisyon olur orası

bu takım top çıkarmakta da preste de zorlanmaz

halil ve mohammed basarken morutan da rahat hareket eder ve öndeki pas opsiyonu artar
Bence de. Kerem maxini gördüğü anda satılmalı. Çok savruk topçu. Çok top eziyor. Barış bayağı iyi ama.

hocanın en büyük muhaliflerinden biri olarak şunu söylemeliyim ki bizim kadromuz hoca kim olursa olsun şampiyon olamaz

bu kadroda çok kritik rol ve oyuncu eksikliği hala var ve çok genç takımız

devre arası ne olur bilemem tabi

o yüzden hocaya kaybedilen puanlardan çok oyun ve oyuncu gelişimi üzerinden eleştiri yapmalıyız

o konuda benim çok umudum yok ama ts maçı 2 -2 bitti diye yangın çıkarmak da doğru değil

hatta tsnin çok daha üstün olmayacağını beklerken çok da kötü olmadığımızı düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt