GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shevchenko'nun zbirna taktiği ekibimizi uçuracaktır

rakipleri zıbartacak bir taktik

Bu josef hayranlığını anlamıyorum tamam iyi bir oyuncu ama ondan çok daha iyi oyuncular gördük Fernando melo gibi gedson geçen sene nefes aldırmadi o ovdukleri orta sahaya açıkçası bizim suan eksiğimiz top tekniği yüksek geriden oyun kurabilen bir iyi bir kesici ihtiyacımız var tempomuz iyi assunção suan bu görevi yapabilir mi yapamaz mı zamanla görecez

Josef müthiş top oynuyor bu sene bjkyi ayakta tutan adam desek yeridir..Prime Melo olsa elbet sönük kalır ama o ayarda adam yok artık ligde..Koyunun olmadığı yer hesabı

Bizim oyun şablonumuzda sahada oynanan oyun tamamen saha içindeki şartlara bağlı kuruluyor. Temel bir oyun yapımız var onun adı da pas oyunu; oyunu geriden kur, ileri set halinde çık, kenarlara topla buluştur, bundan sonra her şey saha içindeki duruma göre doğaçlama oluşsun. Savunma da ise hızlıca geriye gel, ani preslerle topu kap ve tekrar topu geriye atıp oyunu set halinde kur. Hani arada hızlı top yapmamız falan hiç plan gereği değil, tamamen o anki futbolcunun doğaçlama karar vermesinden kaynaklı oluyor. O kadar doğaçlama oynuyoruz ki ne yan top ne duran top hiç bir organizasyon bile yapma gereği duymuyoruz. Bence bizim en temel eksiğimiz bu. Ya takım yeni kurulduğu için söylenenleri yapamıyor ya da iyi çalışmıyoruz.

Herkes gibi ben de bu oyun şablonundan hiç memnun değilim ama FT'ye yine de güvenmek istiyorum. Burada oyuncular transfer edilirken herkes sabırlı olmamız gerektiğini savunuyordu. Şimdi ise herkes FT yerine teknik direktör arıyor. Herkes FT gitse şu an süper oynayacağız gibi basit bir sanrı içerisinde. Yeni TD geldiğinde her şey birincisi sil baştan olacak. 1-2 maç gazla alınan skorlardan sonra yine aynı duruma düşeceğiz ve sonra da sorunun futbolculardan kaynaklı olduğunu düşünmeye başlayacağız. Yıllardır futbol takip eden ve değerli zamanımı burada bunu yazacak kadar harcayacak kadar futbol takipçisi olan ben, bu döngüyü kaç kere yaşadığımızı artık hatırlamıyorum bile.

Velhasıl kelam kurulan yeni takıma hocanın dediği gibi sabırlı olmamız gerekiyor. Çünkü başımızdaki hocanın kredisi fazlasıyla bunu karşılıyor. Dediği gibi Ocak ayına kadar her şey bambaşka olacaksa ve bunun teminatını veriyorsa bize başka kim bu teminatı verebilir? Gelecek hiçbir hoca bunu veremez. Her şey de kağıt üstünde göründüğü gibi basit değil, özellikle genç arkadaşlarımız bunu daha iyi anlamalı.
üstad özellikle boldladığım paragrafın altına imzamı atarım..şu forumda bu tarz yazıları,tespitleri,eleştirileri yapan çok az insan var..hep mesnetsiz ve takıntılı yorumlardan gına geldi artık...
konuya gelirsek şu an istenilen hocaların çoğunu bu ülkeye getirmek zor artık..ali koçun dolaşmadığı hoca kalmadı..ama vitoru alabildiler sonunda..takıma marcao girecek,boey dönecek barış alper girecek..bir süre daha sabır atmek gerek en azından devre arasına kadar..ama hocadaki mental düşüş ve bazı inatlar insanı umutluda kılamıyor maalesef..umarım hoca kendine gelir..emekli moduna giren oyuncuları artık ısrarla tercih etmez,yardımcı konusunda ekibini güçlendirir ve şu duran top mevzusuna da kafa patlatırsa sabrın sonu selamet olabilir..ama hatalarında ısrarını sürdürürse gidişat hiçte iyi olmayacak..çünkü taraftar ile olan karşı karşıya gelme olayı kırılma noktasına getirebilir durumu..sanki son basın toplantısında istifa seçeneğini ima etti gibi geldi..

Ama Karagümrükle orta sahada Galatasaray altyapısından çıkma Efe Tatlı ve garip garip adamlarla yapıyor ve pas oyunu bence Terim'in ki gibi değil. İLeriye hızlıca topu atıyor ama kalite düşük. Ben iyi hoca diyorum. Ha başka öneriye de açığım.
Farioli Türkiyenin en iyi hocasi durumunda, evet pas oyunu yapiyor ama kirk kere yan pas geri pas ile degil, dedigin gibi hizli atak yapma pesinde, elindeki takimla böyle oyniyabiliyorsa Galatasaray ile cok rahat sampiyonluga oynar sampiyon yaparmi orasi ayri konu.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

önce fatih terim birakmali ve herkes fatih terim'in bir daha bizim hocamiz olamayacagini inanmali.

yoksa yeni hoca kim olursa olsun iki ay sonra fatih terim taraftarlari mirildanmaya baslar.

su an ben ft'nin barakacagini sanmiyorum. liderin biraz daha gerisine düsersek belki gelecek tepkilerle birlikte bir seyler olabilir.

Farioli'yi isteyen arkadaşlara saygı duyuyorum ama daha ilk takımı Karagümrük adamın. Kimse kusura bakmasın ama daha kurulan genç takıma sabredemeyen taraftar,32 yaşında genç TD'ye mi sabır edecek? ve bu adam sadece 7 maç oynadı TD kariyerinde.

Biz bu filmi Tudor'da izledik, sonunu biliyoruz.

Sheriff Td'si kadar akıllı yöneticiler yok türk futbolunda ve biz böyle geri kalmaya birşeyler başarırken onun içine etmeye hep mecburuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt