GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepsi yazili TFF listesinde

hayır kurumu ya biri kolsuz diğeri kulaksız her önüne gelene bakıyoruz. İkisini de sözleşmesini fesih edip göndermemiz gerekirdi

Şaka gibi ya paraya bak 4 milyon dolar bile etmiyor birinciye nasıl yarışacaksın avrupayla
Yıllardır hep bunu diyorum. Hedef her sene avrupa liginde final kovalamak olmalı lig şampiyonu fener olmadığı sürece ilk 4 içinde olduğun süre boyunca aynı parayı alacaksın. Hele şu ş.ligi eleme zırvasından sonra daha fazla bile alınabilir.
Bu fırsatı çok iyi değerlendirip şampiyon olamadığımız yıllarda avrupa bilinciyle oynamamız gerkiyor.
Yapılanma için muhteşem bir fırsat aslına bakarsan bu durum, ligde kimse fark açamaz.
Hedef her sene a.liginde en az çeyrek final olmalı.
Daha kolay rakiplerle oynayıp 20 milyon euro kazanmak muhteşem bir iş.

Yıllardır hep bunu diyorum. Hedef her sene avrupa liginde final kovalamak olmalı lig şampiyonu fener olmadığı sürece ilk 4 içinde olduğun süre boyunca aynı parayı alacaksın. Hele şu ş.ligi eleme zırvasından sonra daha fazla bile alınabilir.
Bu fırsatı çok iyi değerlendirip şampiyon olamadığımız yıllarda avrupa bilinciyle oynamamız gerkiyor.
Yapılanma için muhteşem bir fırsat aslına bakarsan bu durum, ligde kimse fark açamaz.
Hedef her sene a.liginde en az çeyrek final olmalı.
Daha kolay rakiplerle oynayıp 20 milyon euro kazanmak muhteşem bir iş.

1644403627633.webp

Konya'ya bak attığı gol olmuş :D

Bizimkilere şöyle bir şey lazım
1644403672034.webp

Fener kupada Kayseri'ye elendi, biz Denizli'ye elendik. Fener ligde 6. sırada, biz 13. sıradayız. Hiç öyle, ama biz Avrupa'da ölüm grubunda namağlup lider çıktık falan palavralarını anlatmayın bana, kabul edin bu sezon Fener'den daha beter durumdayız.
fb maçında galibiyetimize engel olunmasa muhtemelen şuan fb ile yerlerimiz tam tersi olurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt