GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiyede öyle olmaz bence, evet kağıt üzerinde mantıklı duruyor artık yüksek maaşlar bağlamayacak takımlarımız, evet alt yapılara yönelmek zorunda kalacak da Türkiyede zorunluluk yüzünden bir şeyin iyileştiğine, geliştiğine daha tanık olmadım

Tabii ki Türk futbolunun çöküşünü getiren en büyük sorun kötü yönetimlerdir, buna sonuna kadar katılıyorum.

Türk kulüplerini batıran yüksek maaşlardı yıllar boyunca, çünkü aldıkları oyuncuları gönderemiyorlardı, belirli yaşın üzerinde oldukları için de maddi gelir sağlayamıyorlardı. Şimdi bunun önüne geçilecek çünkü harcayabileceğin rakam belli, bu da alt yapı ve düşük maaşlı oyunculara yönlendirecek.

Zorunluluk da olsa farklı stratejiler denemeye mecbur artık kulüpler.

Türk kulüplerini batıran yüksek maaşlardı yıllar boyunca, çünkü aldıkları oyuncuları gönderemiyorlardı, belirli yaşın üzerinde oldukları için de maddi gelir sağlayamıyorlardı. Şimdi bunun önüne geçilecek çünkü harcayabileceğin rakam belli, bu da alt yapı ve düşük maaşlı oyunculara yönlendirecek.

Zorunluluk da olsa farklı stratejiler denemeye mecbur artık kulüpler.
İşte gelirleri arttırmak da giderleri azaltmak kadar önemli bence, bakalım inşallah bir yerde akıllanır bu işin böyle yürümeyeceğinin farkına varırız

İşte gelirleri arttırmak da giderleri azaltmak kadar önemli bence, bakalım inşallah bir yerde akıllanır bu işin böyle yürümeyeceğinin farkına varırız

Gelir arttırmanın dünyadaki temel karşılığı oyuncu satışı + Avrupa. Sponsorlukla fazla arttırılmaz.

Onun yolu da temelde düşük maaştan geçiyor.

Gelir arttırmanın dünyadaki temel karşılığı oyuncu satışı + Avrupa. Sponsorlukla fazla arttırılmaz.

Onun yolu da temelde düşük maaştan geçiyor.
Oyuncu satışı konusunda Luis Campos a güveniyorum, bizim yapamadığımız bir iş. Campos ise bağlantılarını kullanarak ciddi bir gelir elde etmemize sebep olabilir. Tabii bunun yolu da Kerem gibi oyuncularımızı parlatmaktan geçiyor

Yakup Cinar’a gore U19 takimi ile iki yabanci daha calismalara baslamis. Biri siyahi, digeri ise A takim kaleci antrenoru Segarra’nin oglu.

1645190094428.webp

Arda Turan'ın Bebek'te müdavimi olduğu bir kafede çalışan genç, sevgilisine 14 Şubat sürprizi yapmak için Arda'dan arabasını istedi.

Arda Turan genci kırmadı ve 4 M TL değerindeki Audi RS 6 marka aracını kendisine verdi.

🔗 Hürriyet

aspor kanalını açtım. mehmet yılmaz, levent tuzemen, gokhan keskin futbol konuşuyor. aspor kalitenin adresi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt