GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kadar borç varken euro kazansak bile euro harcayamayız. Kasada 25 varsa en fazla 10 harcayabiliriz o paraya da sattığının muadili bir oyuncu yerine koymak şartıyla.
Yönetilen kafaya kılım ben millet beleşe topçu kiralıyor performans alıp sonra herkes pesinden kosuyor.
Son 2 senede 3 örnek.
Antalyalı fernando,
boupenza, umut.

Beyni olan sistem takımları free topçularla her sene yarıp geçecek kadro kurar.
Şimdi bu son 2 yıllık süreci ele alalım.
Umut son transferinde yapamayıp yol değistirdi ancak backgroundu fena olmayan bir herifti. Özellileri de hemen hemen senin kulübünün aradığı oyuncularsan birisi. Atar, attırır en önemlisi de türk oyuncu.
Evet halil performans gösterdi ancak halil için senden adamlar 10 isterken bu herif 2 milyona transfer opsiyonu aldi.
Sonra sistem sana oyuncu alma demiyor ki. Bu sene az daha son dakika mustafayı satacaktık. Elimizde kalan iki oyuncu olacaktı: yıllardır istenmeyen sürgün diagne - gol atamayan arı halil.
Sonra senelerdir golcü oyuncu arıyorsun; diagneyi aldın gönderdin, falcao sakatliktan kurtulamadi, andone aldın sakatlandı, adem getirdin, en son mustafa muhammede opsiyonlu imzaladın demek aranıyorsun sen. Hatay gidiyor boupendza diye adam buluyor.
Sonra 2 senedir orta saha arıyorsun, mısıra kadar gittin.
Sonuç bir tane olmamış bebeyi 6 ay diğer keyif pzvngini 4 ay kilitlediler.

Şimdi bu ortamda scout ekibimiz mükemmel baksanıza kimleri buluyor diye pr kasacağımıza kasımpaşalı yöneticinin fm oynayan veledi kadar olamiyorlarsa ortada bir sorun vardır.
Ortalama youtube futbol takipçisi her oyuncunun bulabileceği scout videoları olan oyuncuları bulup ehehe oyuncu bulduk diye de ortada gezmeyeceksin o halde.
Tamam işte zaten ben de 25 varsa 10 değil hatta 5 harcanması taraftarıyım. Diğer postlarıma bakanlar görecektir.

Ama diyorum ki Umut Bozok 5 milyon euro eder. 80 milyon lira etmez. Bu tamamen bizim ekonomik buhranımızla alakalı. Elin Avrupa'da küme düşmeye oynayan takımı Umut'u alır o paralara. Kasımpaşa'ya gidersen sen adam senden tabii ki de 5 milyon ister ayrıca. Ben 25'e adam sattım ama sana 5 veremem diyemezsin bu çakal sürülerine. Vermez yani adamını sana 1'e, 1,5'a falan. Çünkü bende para yok bize yap bir şeyler diyemiyorsun yüksek paralara oyuncu sattığın ortamda. En iyisi Süper Lig'den futbolcu almamak zaten. Ben hep bu görüşü benimsedim. Ama işte yurt dışındaki Türk futbolcuları da alamıyorsun hepsinin piyasası uçmuş. Ne yapacağız bilmiyorum. RTE kademeli olarak 11'deki Türk sayısını 7'ye sonra da 6'ya düşürmeye kararlı. Ama Türk takımlarının da futbolcu ihraç etmesi gerek. Bu yüzden illa Türk takımlarına domalıyors... pardon yöneliyorsun işte.

IMG_9609.webp

Şunu yeni gördüm, doğruysa abv.
Gökhan Dinç: "Işıtan Gün, Barış Alper'in Galatasaray'a transferi için oyuncunun menajerinin 185 bin Euro para istediğini söylüyor. Yönetim bu parayı Işıtan Gün'e veriyor."
Haluk Yürekli: "Barış Alper'in menajeri ile konuştum, 'Biz 185 bin Euro almadık' dedi."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt