Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
Ayrıca %50 si BB ne gidiyor gelirlerin![]()
tamam mustafa cica da gidici gibi 60m de hepsine 30una bu maaşlara ve bonservise rahat verirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca %50 si BB ne gidiyor gelirlerin![]()
Sonraki sene?tamam mustafa cica da gidici gibi 60m de hepsine 30una bu maaşlara ve bonservise rahat verirsin
bol keseden harcayınca eksik yerleri kapatamadık reis. sadece transfer değil ft gelmese de champ olamazdık muhtemelen.gary ve nogotomo olmasa şamp olamayacağımız gerçeği de var herif 50 tane adam aldı takım yine eksik kaldı.... motz!!!!!!!
Sonraki sene?
Sadece aldıkların 35 yapıyor neredeysetoplam 35 civarı yapıyor maaş bütçesi onu da yapamıyosak daha ne denir
Marcao nelsson keremi satıp Trezeguet falan mı alalım yani seneye de kulübü satar yeriz artık.marcao nelsson kerem 50m satılır zaten boşalan maaşlar da var
renktaş burada sadece mulekadan 7 isterler nasıl 5 dedin bonservise anlamadım.Marcao nelsson keremi satıp Trezeguet falan mı alalım yani seneye de kulübü satar yeriz artık.
Hayır bu boktan ligi kazanmak için
longstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
savanier 4m bonservis 2.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
trazege 3m bonservis 2m maaş
şunları mı harcayalım yani.
Denayer için senelik 4 milyon euro verebilecek bir bütçemiz yok. 800 bine gelip oynayacaksa ok.
Mevcut kadroyu tutup gidecek gereksiz herifler yerine 10 milyon euroluk harcama yapsan zaten şampiyonluk kovalarsın.
4 tane örnek vereyim.
Antalyaspor -> Fernando
Kasımpaşa -> Muleka
Kasımpaşa -> Umut Bozok
ADS -> Matías Vargas
Maliyet
Maaş -> 3.5 milyon euro
Bonservis -> 5 milyon
İmza parası -> 600 bin
Kira bedeli -> 400 bin
Totalde 10 milyon euro
Mevcut kadronun üzerine şu kimsenin beğenmeyeceği kıçı kırık oyuncu grubu seni şampiyon yapardı.
Oyunculara takılı kalmamak gerekiyor. Scout denilen sistem bu yüzden var.
Sence bu maliyetler bugünün maliyeti mi? Muleka özelinde konuşursak kasımpaşanın br opsiyonu varsa 2-3 milyon euroluk bir rakam olacak aynı umutta olduğu gibi.renktaş burada sadece mulekadan 7 isterler nasıl 5 dedin bonservise anlamadım.
Anladım onun gibi birini bulalım diyorsun yani ben onu almak olarak anlamıştım.Sence bu maliyetler bugünün maliyeti mi? Muleka özelinde konuşursak kasımpaşanın br opsiyonu varsa 2-3 milyon euroluk bir rakam olacak aynı umutta olduğu gibi.
Önümüzdeki süreçte bu transferleri yapmaya çalışsan bi 25 milyon da burada var.
Scout işte bu yüzden var dedim.
Her sene birileri bir muleka buluyor. Türkiyenin en süper avrupa standartlarında scout ekibi var ama bitek biz bulamıyoruz.Anladım onun gibi birini bulalım diyorsun yani ben onu almak olarak anlamıştım.
Camposun elemanlarından biridir xeka.
berkan yerli olduğu için 11de dğl kulübede tutar.
Garcia ismini kim gündeme getirdi yine? ben genç birinin geleceğini düşünüyorum. Cenk yıllardır bu an'ın hayalini kuruyodur eminim
Bu ciddi mi kanka sen birini beğendin duvara çöp soktumrudi gelir mi bilmem ama ismi ve kariyeri sağlam bir adam. yakışır
üstat beni kimseyi beğenmeyen biri olarak kafanızda canlandırıyorsunuz ama ben sevgi pıtırcığı bir insanım aslındaBu ciddi mi kanka sen birini beğendin duvara çöp soktum

Yorumları takip ettim renktaş. Kendim okuyunca beyin hücremi kemiren bir hesap.Cenk garcia ile sanırım bu hikayelerin çözümlenmesinin üstadı @Hasan Çam rektaşımız ona sormak lazım aslında.
hea?Bu ciddi mi kanka sen birini beğendin duvara çöp soktum