GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gary ve nogotomo olmasa şamp olamayacağımız gerçeği de var herif 50 tane adam aldı takım yine eksik kaldı.... motz!!!!!!!
bol keseden harcayınca eksik yerleri kapatamadık reis. sadece transfer değil ft gelmese de champ olamazdık muhtemelen.
ama neticede fernando, feg, belho, gomis işe yaradılar. maicon bile golleriyle maç aldı.

bir de iyi oyuncuya para basmak yerine bonservisi uygun adam arayıp bulamayınca toplamda aynı parayı hatta daha fazlasını harcıyoruz

mesela irfan can transferini maliyetten ötürü yapmadık. fakat sonraki transfer döneminde getirdiğimiz cica tutmadı ve şimdi onun yerine de adam gerekiyor.

totalde daha fazla harcamış olacağız belki de.

bir seferde harcayıp iyi adam alma şansımız varken değerlendirmekten yanayım. tabi para yoksa yapacak bir şey kalmıyor orası ayrı.

marcao nelsson kerem 50m satılır zaten boşalan maaşlar da var
Marcao nelsson keremi satıp Trezeguet falan mı alalım yani seneye de kulübü satar yeriz artık.
Hayır bu boktan ligi kazanmak için
longstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
savanier 4m bonservis 2.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
trazege 3m bonservis 2m maaş
şunları mı harcayalım yani.
Denayer için senelik 4 milyon euro verebilecek bir bütçemiz yok. 800 bine gelip oynayacaksa ok.

Mevcut kadroyu tutup gidecek gereksiz herifler yerine 10 milyon euroluk harcama yapsan zaten şampiyonluk kovalarsın.
4 tane örnek vereyim.

Antalyaspor -> Fernando
Kasımpaşa -> Muleka
Kasımpaşa -> Umut Bozok
ADS -> Matías Vargas

Maliyet
Maaş -> 3.5 milyon euro
Bonservis -> 5 milyon
İmza parası -> 600 bin
Kira bedeli -> 400 bin

Totalde 10 milyon euro

Mevcut kadronun üzerine şu kimsenin beğenmeyeceği kıçı kırık oyuncu grubu seni şampiyon yapardı.
Oyunculara takılı kalmamak gerekiyor. Scout denilen sistem bu yüzden var.

Marcao nelsson keremi satıp Trezeguet falan mı alalım yani seneye de kulübü satar yeriz artık.
Hayır bu boktan ligi kazanmak için
longstaff elneny 3erm maaş
denayer 2.5m maaş
ozan kira 1.5m maaş
savanier 4m bonservis 2.5m maaş
sörloth 2m kira 2m maaş
trazege 3m bonservis 2m maaş
şunları mı harcayalım yani.
Denayer için senelik 4 milyon euro verebilecek bir bütçemiz yok. 800 bine gelip oynayacaksa ok.

Mevcut kadroyu tutup gidecek gereksiz herifler yerine 10 milyon euroluk harcama yapsan zaten şampiyonluk kovalarsın.
4 tane örnek vereyim.

Antalyaspor -> Fernando
Kasımpaşa -> Muleka
Kasımpaşa -> Umut Bozok
ADS -> Matías Vargas

Maliyet
Maaş -> 3.5 milyon euro
Bonservis -> 5 milyon
İmza parası -> 600 bin
Kira bedeli -> 400 bin

Totalde 10 milyon euro

Mevcut kadronun üzerine şu kimsenin beğenmeyeceği kıçı kırık oyuncu grubu seni şampiyon yapardı.
Oyunculara takılı kalmamak gerekiyor. Scout denilen sistem bu yüzden var.

renktaş burada sadece mulekadan 7 isterler nasıl 5 dedin bonservise anlamadım.

renktaş burada sadece mulekadan 7 isterler nasıl 5 dedin bonservise anlamadım.
Sence bu maliyetler bugünün maliyeti mi? Muleka özelinde konuşursak kasımpaşanın br opsiyonu varsa 2-3 milyon euroluk bir rakam olacak aynı umutta olduğu gibi.
Önümüzdeki süreçte bu transferleri yapmaya çalışsan bi 25 milyon da burada var.
Scout işte bu yüzden var dedim.

Sence bu maliyetler bugünün maliyeti mi? Muleka özelinde konuşursak kasımpaşanın br opsiyonu varsa 2-3 milyon euroluk bir rakam olacak aynı umutta olduğu gibi.
Önümüzdeki süreçte bu transferleri yapmaya çalışsan bi 25 milyon da burada var.
Scout işte bu yüzden var dedim.
Anladım onun gibi birini bulalım diyorsun yani ben onu almak olarak anlamıştım.

Anladım onun gibi birini bulalım diyorsun yani ben onu almak olarak anlamıştım.
Her sene birileri bir muleka buluyor. Türkiyenin en süper avrupa standartlarında scout ekibi var ama bitek biz bulamıyoruz.
Sadece bu değil biri gidiyor gomez getiriyor öbürü gidiyor sorloth buluyor biri gidiyor diagne buluyor sonraki sene bir bakmışsın bounpenza çıkıyor bunların en babasının maliyeti sorloth o da alındığı gibi satıldı.
Bize geldi mi ver allah ver sonuç 0.

Çıldırma noktasına gidiyoruz.

Ben önümüzde ki 5 sene şampiyon olmayalim ama her sene 1,2 oyuncuyu 10 ile 15 arasi satarak gelistirici klub olma yolunda ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum. Şuan ligde şampiyonluk kazanmanin maddi bir karşılığı yok ama bir 5 sene böyle bir düzen kurarak çarkı cevirebilirsek önümüze de kimse kolay kolay çıkamaz ekonomik olarak.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt