- 26 Kasım 2012
- 186.014
- 259.694
- 5.998
aysal itelemeli Cengiz Colombus'a ne derdin peki ?
aysal para vermiycekse müdahil olmasına gerek yok niye onursal president gibi takılıyor anlamadım. nef erden ağabey para veriyor o organize etsin o zmn
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aysal itelemeli Cengiz Colombus'a ne derdin peki ?
aysal para vermiycekse müdahil olmasına gerek yok niye onursal president gibi takılıyor anlamadım. nef erden ağabey para veriyor o organize etsin o zmn
Transfer nöbeti açılsın artık. Nöbeti açan renktadasa bol like sözü veriyorum
Başkanlık seçiminden sonra açarız@Sergen Zeren 3 kişi olduk sn @Alper Altun nöbet zmnı
Ne başkanlığı admirimBaşkanlık seçiminden sonra açarız
Şuan manasız aslında
11 Haziran'daki seçimNe başkanlığı admirim
Başkanlık seçiminden sonra açarız
Şuan manasız aslında
Seçim filan olmaz admirim11 Haziran'daki seçim
Başkanlık seçiminden sonra açarız
Şuan manasız aslında
Bakacağız artık zaten bizde transferler genelde geç oluyorSeçim filan olmaz admirim
*Venezia ile görüşmüş haberlere göre abi. Adamlar küme düşse de güzel transfer yapıyorlar.
niye burdayız,niye burda bu kadar çok insanız?hepimizin Galatasarayın degerlerine ciddi zarar verildiği konusunda kuskuları var.Alper bey bana bakıyosunuz,bende size bakıyorum.Galatasarayda mart-nisan yoktur,ekim kasım yoktur.GALATASARAY TRANSFER NÖBETİ felsefesinde transfer hep vardır.Biz fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nöbetdaşlarız.biz transfer sihirbazı haldun üstünelin yolundan gelen insanlarız.baskanlık seçimini beklemeyiz,biz baskanlara el pençe divan durmayız.biz emile zola okumus insanlarız.sizi itham ediyorum.çözüm belli nöbet,nöbet,nöbet!Başkanlık seçiminden sonra açarız
Şuan manasız aslında
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
niye burdayız,niye burda bu kadar çok insanız?hepimizin Galatasarayın degerlerine ciddi zarar verildiği konusunda kuskuları var.Alper bey bana bakıyosunuz,bende size bakıyorum.Galatasarayda mart-nisan yoktur,ekim kasım yoktur.GALATASARAY TRANSFER NÖBETİ felsefesinde transfer hep vardır.Biz fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nöbetdaşlarız.biz transfer sihirbazı haldun üstünelin yolundan gelen insanlarız.baskanlık seçimini beklemeyiz,biz baskanlara el pençe divan durmayız.biz emile zola okumus insanlarız.sizi itham ediyorum.çözüm belli nöbet,nöbet,nöbet!