GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aysal para vermiycekse müdahil olmasına gerek yok niye onursal president gibi takılıyor anlamadım. nef erden ağabey para veriyor o organize etsin o zmn

böyle bir dönemde yeni yasaya aykırı gelmeyecek şekilde hepsi elini cebine atması gerekir aslında. Yani şöyle 10-15 M destek çıkılsa biri üzerinden olabilir ama tbai yasaya göre onu nasıl kullanırlar ederler hiç bilmiyorum.

Geçenlerde bir yemek olmuş ya gerçi alakası yok dediler ama çok inandırıcı gelmedi alakasız olduğu.

Başkanlık seçiminden sonra açarız

Şuan manasız aslında
FSWKCUqWQAcY3HZ

Nöbet bence başkan belli olsun öyle açılmalı

*Venezia ile görüşmüş haberlere göre abi. Adamlar küme düşse de güzel transfer yapıyorlar.

yanilmiyorsam sahipleri abdli. maddi anlamda problem yasamazlar-da , ligdeki hedefler anlaminda x oyuncuyu ikna etme konusu onem arz eder son duzlukte.

son yillarda italya liglerinde abd yatirimi cok fazla. sonrasi asya ve ortadogulu yatirimcilar takip ediyor.

abd nin italyan koken olanlari da ayri ilgili keza. bayagi takim var bu baglamda ilisik.

misal, *milan'i da yanilmiyorsam > *luis vitton 'un sahibi alacakti-gecen seneye dek bolca haberi olmustu dis basinda. bu yil pek denk gelemedim...

ps:

@Alper Altun italya kupa finali inter versus juventus maci yarin oynanacak. baslik acilirsa nacizane bir iki sey karalamak isterim.

muthis bir mac olacak. juve bakalim super kupanin rovansini alabilecek mi...

Başkanlık seçiminden sonra açarız

Şuan manasız aslında
niye burdayız,niye burda bu kadar çok insanız?hepimizin Galatasarayın degerlerine ciddi zarar verildiği konusunda kuskuları var.Alper bey bana bakıyosunuz,bende size bakıyorum.Galatasarayda mart-nisan yoktur,ekim kasım yoktur.GALATASARAY TRANSFER NÖBETİ felsefesinde transfer hep vardır.Biz fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nöbetdaşlarız.biz transfer sihirbazı haldun üstünelin yolundan gelen insanlarız.baskanlık seçimini beklemeyiz,biz baskanlara el pençe divan durmayız.biz emile zola okumus insanlarız.sizi itham ediyorum.çözüm belli nöbet,nöbet,nöbet!

niye burdayız,niye burda bu kadar çok insanız?hepimizin Galatasarayın degerlerine ciddi zarar verildiği konusunda kuskuları var.Alper bey bana bakıyosunuz,bende size bakıyorum.Galatasarayda mart-nisan yoktur,ekim kasım yoktur.GALATASARAY TRANSFER NÖBETİ felsefesinde transfer hep vardır.Biz fikri hür,vicdanı hür,irfanı hür nöbetdaşlarız.biz transfer sihirbazı haldun üstünelin yolundan gelen insanlarız.baskanlık seçimini beklemeyiz,biz baskanlara el pençe divan durmayız.biz emile zola okumus insanlarız.sizi itham ediyorum.çözüm belli nöbet,nöbet,nöbet!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt