GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaynağı atıyordum, konuyu kitlenmişsiniz. 😂. Fransız kaynak BUT. Fransızca gol demek. @Mehmet Mehmetoglu

saka yapiyorum hocam ya zaten got de but degil butt demek ama konuyu ben kitlemedim.

Nelsson: “Bence suçlu futbolcular. Böyle takımlarda kazanılmadığı zaman suçlu her zaman hocalar görülür. Sen eğer sahanın içinde koşmuyor, golü atamıyorsan ve hocanın istediği felsefeyi anlamıyorsan ve bunu uygulayamıyorsan hocanın hiçbir suçu yoktur."

Bu adam ve Marcao'nun kulübü kendi içlerinde sahiplenmesi - ismin büyüklüğüne saygılarını çok seviyorum. dediği laf doğru tabiik i ama hem FT hem Torrent için kendi hatalarından kaynaklı işlerinde payı büyük .

Bu seson Yönetim TF ve Futbolcu 3lüsü hiç aynı anda formda olmadı - bazısı hiç olmadı

bundan sonra herhangi bir futbolcuya ederinden fazla vermek kulübü bile isteye batırmaktır. Xeka'ya 1.5 milyon euro üzeri verilmemelidir.

rodop nelson-marcao-kerem-taylan-cicaldao-yunus'a teklif var diyor
eşref'in planı da bunları satıp yerine kiralık topçu almakmış
biz aYvayı yemişiz

Hayret..

Oğuz Çetin: "Alex, Türk futboluna gelmiş ve devamlılığı da olan, büyük hizmetler vermiş ama temelde maddiyat odaklı biri, olmak da zorunda, yabancı bir oyuncu...Hagi'ye heykel yapılsa tamam derim ama Alex'e gelene kadar çok daha önemli isimler var."

rodop nelson-marcao-kerem-taylan-cicaldao-yunus'a teklif var diyor
eşref'in planı da bunları satıp yerine kiralık topçu almakmış
biz aYvayı yemişiz

Boldladıklarım gidebilirler. Taylan'dan bonservis kazanmak müthiş bir iş olur

Kiralık topçular alma fikri uydurma gibi duruyor.

Hayret..

Oğuz Çetin: "Alex, Türk futboluna gelmiş ve devamlılığı da olan, büyük hizmetler vermiş ama temelde maddiyat odaklı biri, olmak da zorunda, yabancı bir oyuncu...Hagi'ye heykel yapılsa tamam derim ama Alex'e gelene kadar çok daha önemli isimler var."

kendisini bekliyor

bizim uefa yerlileri de benzer şeyler konuşuyordu

Boldladıklarım gidebilirler. Taylan'dan bonservis kazanmak müthiş bir iş olur

Kiralık topçular alma fikri uydurma gibi duruyor.

cenk'in bonservissiz topçularla görüştüğü haberleri çıkıyor zaten.
2-3 free 2-3 kiralık o kadar da uzak ihtimal değil. tekrar satışa döndürebilecek topçu da alınmazsa topu dikeriz zaten artık

bu arada kadir, dursun sonraki seçim için hazırlığa başlamış diyor (sonraki seçim de kim seçilirse seçilsin fazla uzak sürede değilmiş. 6 aya kalmadan yeni seçim olacakmış)

Hayret..

Bunla ilgili güzel bir yorum okumuştum Hagi al pacinoysa alex şener sendir .. İkisi de çok kıymetli isimler ama biri dünya çapında bu asla Alexi değersiz yapmıyor ..Alex'in heykelinin dikilmesi de gayet normal bir camianin tarihindeki en değerli yabancı topçu nwakaemenin bile heykelinin dikildiği bir ulkedeyiz..

cenk'in bonservissiz topçularla görüştüğü haberleri çıkıyor zaten.
2-3 free 2-3 kiralık o kadar da uzak ihtimal değil. tekrar satışa döndürebilecek topçu da alınmazsa topu dikeriz zaten artık

bu arada kadir, dursun sonraki seçim için hazırlığa başlamış diyor (sonraki seçim de kim seçilirse seçilsin fazla uzak sürede değilmiş. 6 aya kalmadan yeni seçim olacakmış)
alt yapıya ağırlık verecekler eşrefin planı o. yunus, emir tintiş, emin bayram, batuhan, süleyman luş, hamza falan kadroya alınacak gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt