GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük takımlar verebilir de sergio'yu isteyeceklerini sanmam
Hepsi verebilir renktaş. Growth decree diye bir muhabbet var aç bak

Herhangi bir takımın maaşlarını merak ediyorsan 'gli stipendi' yazıp aratabilirsin

Mesela Roma Wijnaldum'a €5m net maaş veriyor. Monza Pablo Mari'ye €4.5m net maaş veriyor

Meydaya çıkan isimler olta olabilir. Bizim listemiz üzerinden transfer operasyonlarını yöneten kucuk camialari oyalama taktigidir. Erden başkan isin içinde olduğu sürece arkamıza yaslanıp transfer dönemini geçirelim.

Ndombele nasıldı bu sezon genelde yedek kalmış ? Bu herifin prime dönemi çok iyiydi tam ihtiyacımız olan topçu ama son durumunu bilmiyorum

Paredes Oliveiranın 1 tık defansif/mücadeleci versiyonu bence aradığımız oyuncu değil

pl de küme düşenlerden şunları zorlasak iyi olur aslında olur olmaz ama denemekte fayda var,bizim ligde uçar bu adamlar

Benim de en son SLde attığı harika golle aklımda kalmış sene başı sonra hiç dikkat etmedim
Bizim 3-3'lük Karagümrük maçından hemen sonra oynanan bir Juve maçı vardı en son orada izledim, ne iyi ne kötüydü diyebilirim. Juve maçları hep kısır geçiyor biraz onla da alakalıydı ama çok da bir şey yapmadı

Genel olarak çok iyi top süren, adam eksiltebilen bir herif o konuda bir değişiklik yok; pasörlüğü ve şutörlüğü de kalburüstü, yere sağlam da basıyor, ama savunma ve çalışkanlık namına sıfır

Eskiden öyle değildi, ne oldu da böyle tembelleşti anlamıyorum

Paredes hem teknik hem de sert bir oyuncu. Ama profil olarak Sergio kadar rakip ceza sahasına girmez. Sergio çok mu gol attı hayır ama o topsuz koşular rakip dengesini baya bozuyor. Onun dışında yapan bir orta sahamız yok şu an. O sebeple formsuz olsa bile kesilmiyor. Paredes gelse orta sahayı üçleyecek oyuncunun öyle bir profil olması lazım. İlkay'ı yana yakıla istememin sebeplerinden biri mesela budur.

Livakovic, Zaha alıyorlarmış len. Tesellibahçe çok şükür

Livakovic'in ailesi Hırvatistan da önemli ve güçlü bir aileymiş öyle paraya ihtiyacı olan biride değil para için hiçbir takıma gitmez. 10 m euro yatırsalar bile Livakovic ikna etme ihtimalleri düşük muhtemelen Avrupa yapacaktır hayalinde ne varsa onu yapar paraya ihtiyacı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt