Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
Soğuğum. Son hali hiç hoş değil, geçen sene PSG'de, bu sene Juventus'ta, Arjantin'de ne zaman izlesem kötüydü. Temposu sıkıntı, oyuna ağırlık koymuyor vs. Yalnız zamanında müthiş topçuydu
Soğuğum. Son hali hiç hoş değil, geçen sene PSG'de, bu sene Juventus'ta, Arjantin'de ne zaman izlesem kötüydü. Temposu sıkıntı, oyuna ağırlık koymuyor vs. Yalnız zamanında müthiş topçuydu
sergio-paredes değişimi müthiş olur ama sergio'yu bir yere gönderemeyiz gibiSoğuğum. Son hali hiç hoş değil, geçen sene PSG'de, bu sene Juventus'ta, Arjantin'de ne zaman izlesem kötüydü. Temposu sıkıntı, oyuna ağırlık koymuyor vs. Yalnız zamanında müthiş topçuydu
sergio-paredes değişimi müthiş olur ama sergio'yu bir yere gönderemeyiz gibi
Tipine aldanma Paredes ikili mücadelelerde Sergio'nun önünde. Paredes eğer bir nebze rehabilite olsa tempo sıkıntısı da çekmeyiz (tempodan kastım pas yapma hızımız, koşu mesafeleri değil). Yalnız şekil-şemal sıkıntısı çekebiliriz çünkü Paredes stoperlerin arasına girip pivot olmayı seven bi herif o durumda Torreira nerede konuşlanacak iyi kurgulamak gerekirtorreira - paredes tempo anlamda cok sikinti cekeriz, ve paredes ciliz gibi geldi
Paredes'in son hali öyle değil maalesef, ama kesinlikle klasman farkı var normalde. Sergio'yu bence İtalya'ya yollayabiliriz ama bonservis falan hayal tabiisergio-paredes değişimi müthiş olur ama sergio'yu bir yere gönderemeyiz gibi
Bu arada Lo Celso konuşuyoduk Aston Villa yolcusuymuş
10 demem ama iyi heriftitam aradigimiz 10
mertens yerine cuk otururdu
ben bons istemesek bile maaşından dolayı kolay gönderebileceğimizi sanmıyorumTipine aldanma Paredes ikili mücadelelerde Sergio'nun önünde. Paredes eğer bir nebze rehabilite olsa tempo sıkıntısı da çekmeyiz (tempodan kastım pas yapma hızımız, koşu mesafeleri değil). Yalnız şekil-şemal sıkıntısı çekebiliriz çünkü Paredes stoperlerin arasına girip pivot olmayı seven bi herif o durumda Torreira nerede konuşlanacak iyi kurgulamak gerekir
Paredes'in son hali öyle değil maalesef, ama kesinlikle klasman farkı var normalde. Sergio'yu bence İtalya'ya yollayabiliriz ama bonservis falan hayal tabii
ben bons istemesek bile maaşından dolayı kolay gönderebileceğimizi sanmıyorum
Malsenal istiyirTilemans diyorlar da gecen yaz 60 milyonu filan ret etmediler mi?
€2.75m net maaşı varben bons istemesek bile maaşından dolayı kolay gönderebileceğimizi sanmıyorum
Kontratı bitiyorTilemans diyorlar da gecen yaz 60 milyonu filan ret etmediler mi?
büyük takımlar verebilir de sergio'yu isteyeceklerini sanmam€2.75m net maaşı var
Juventus, Milan, Inter, Roma, Lazio, Fiorentina, Monza, Sassuolo, Torino, Atalanta hepsi verebilir
Son üçü için biraz sübvanse etmek gerekir ama verebilirler