GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener'in hocası kim olacak belli mi
Montella sanırım. Kabul eder mi bilmem gerçi. Akıllı birisine benziyor
Livakovic'in ailesi Hırvatistan da önemli ve güçlü bir aileymiş öyle paraya ihtiyacı olan biride değil para için hiçbir takıma gitmez. 10 m euro yatırsalar bile Livakovic ikna etme ihtimalleri düşük muhtemelen Avrupa yapacaktır hayalinde ne varsa onu yapar paraya ihtiyacı yok.
Bu haberlere inanan fenerliler kendini kandırıyor. Konferans liginde 3 eleme oynayacak bir Türk takımı Avrupa’dan talipleri olan bitmemiş bir oyuncuyu Mayıs ayında falan bitiremez. Temmuz hatta Ağustos’ta boşta kalan isimler varsa o zaman ciddiye almalılar ki onlar parayı tercih eden oyuncular oluyor

Bu haberlere inanan fenerliler kendini kandırıyor. Konferans liginde 3 eleme oynayacak bir Türk takımı Avrupa’dan talipleri olan bitmemiş bir oyuncuyu Mayıs ayında falan bitiremez. Temmuz hatta Ağustos’ta boşta kalan isimler varsa o zaman ciddiye almalılar ki onlar parayı tercih eden oyuncular oluyor
Montella adana demirde kalır bence.

Şampiyon olsalardı Guerreiro takımda kalırdı.

Şimdi kesin ayrılacak başka türlü bu travmayı atlatamaz.

Sıra sizde beyler, arkadaşı rehabilitasyon merkezine alalım.

3576524_45d4bdc32d3050a09981a4b85e2c4466_640x640.jpg
6380b84470380e0878fc03ec.jpg

Kesinlikle almaliyiz eger boyle bir olasilik varsa. Oyun kurucu ozellikli adam. Ben oyle uzun zamandir kendisini takip etmiyorum. Onceden gozume batmisti ancak gecen ay ust uste iki macini izledim, dedim aradigmiz oyuncu bu. Tabi uygun sartlar olusursa.

Paradese tembel diyorlar

Ikardi gibi cikabilir tabi ama orta sahaya dinamik biri alinirsa 1000 kere daha iyi olur. En buyuk eksik o suan

Su konuyu biraz acsak ? Dinamik derken oyunda kurabilen bir isim mi ? Skorer mi ? Defans-ilk mentaliyle oynayan bir profil mi ? Torreira'nin kalacagi durumda buna gore konusmaliyiz diye dusunuyorum.

ismi gecen ortasahalarda ndombele ve renato harici hepsini at çöpe bize ortasahada yürüyen adam lazım degil bize net olarak 2 tane tempolı agresıf ortasaha lazım sergioyla avrupa macına cıkarsak torreira ,sergioyu pataklayabılır sahada

Yıllık 5 m euro bile teklif etseler kabul etmez muhtemelen Leipzig veya Villarreal yapar.

Transferi unutun 200 bin euroluk türkler neyinize yetmiyor.
Çikildau morutzan mustafalı kadrolar kurulsun.

Erdem Timur - Dursun Özbek ikilisi geçen sene rüştünü ispatladı.. Artık rakipler korksun bu yönetimden.. Ne yapar ederler kral adamları transfer ederler..

Ekonomi batmadan Florya'dan dövizimizi kazanmalıyız

Sonra öyle bir emlak marketi olmayacak çünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt