GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soğuğum. Son hali hiç hoş değil, geçen sene PSG'de, bu sene Juventus'ta, Arjantin'de ne zaman izlesem kötüydü. Temposu sıkıntı, oyuna ağırlık koymuyor vs. Yalnız zamanında müthiş topçuydu

torreira - paredes tempo anlamda cok sikinti cekeriz, ve paredes ciliz gibi geldi

torreira - paredes tempo anlamda cok sikinti cekeriz, ve paredes ciliz gibi geldi
Tipine aldanma Paredes ikili mücadelelerde Sergio'nun önünde. Paredes eğer bir nebze rehabilite olsa tempo sıkıntısı da çekmeyiz (tempodan kastım pas yapma hızımız, koşu mesafeleri değil). Yalnız şekil-şemal sıkıntısı çekebiliriz çünkü Paredes stoperlerin arasına girip pivot olmayı seven bi herif o durumda Torreira nerede konuşlanacak iyi kurgulamak gerekir
sergio-paredes değişimi müthiş olur ama sergio'yu bir yere gönderemeyiz gibi
Paredes'in son hali öyle değil maalesef, ama kesinlikle klasman farkı var normalde. Sergio'yu bence İtalya'ya yollayabiliriz ama bonservis falan hayal tabii

Transferleri bu sene erken bitirmek lazım yıldız transferi de olsa bence en hazır şekilde girmeliyiz.

Tilemans diyorlar da gecen yaz 60 milyonu filan ret etmediler mi?

Tipine aldanma Paredes ikili mücadelelerde Sergio'nun önünde. Paredes eğer bir nebze rehabilite olsa tempo sıkıntısı da çekmeyiz (tempodan kastım pas yapma hızımız, koşu mesafeleri değil). Yalnız şekil-şemal sıkıntısı çekebiliriz çünkü Paredes stoperlerin arasına girip pivot olmayı seven bi herif o durumda Torreira nerede konuşlanacak iyi kurgulamak gerekir

Paredes'in son hali öyle değil maalesef, ama kesinlikle klasman farkı var normalde. Sergio'yu bence İtalya'ya yollayabiliriz ama bonservis falan hayal tabii
ben bons istemesek bile maaşından dolayı kolay gönderebileceğimizi sanmıyorum

Kerem-Icardi-Zaniolo
Paredes-Torreira-Praet
Guerreiro-abdul-faes-gendrey
Uğurcan​

ben bons istemesek bile maaşından dolayı kolay gönderebileceğimizi sanmıyorum
€2.75m net maaşı var

Juventus, Milan, Inter, Roma, Lazio, Fiorentina, Monza, Sassuolo, Torino, Atalanta hepsi verebilir

Son üçü için biraz sübvanse etmek gerekir ama verebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt