- 26 Kasım 2012
- 179.230
- 241.351
- 5.688
An itibariyle bu sene İstanbul'da gerçekleşecek olan CL finali için bilet başvurusu yaptım. Umarım bilet çıkar, 2018'den beri Türkiye'ye de gelmiyordum.
G.S. maçı için değil CL maçı için gelmek ha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
An itibariyle bu sene İstanbul'da gerçekleşecek olan CL finali için bilet başvurusu yaptım. Umarım bilet çıkar, 2018'den beri Türkiye'ye de gelmiyordum.
Rodop kendi yorumunu bilgi diye vermiş yine. İyi sallamış.Süleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."
Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"
Dinozorlat geberip gitseler keske
Erden Timur çocuk mu küsüp gitsin hemenSüleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."
Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"
Dinozorlat geberip gitseler keske
Ahbert GS CL maçı için 2 seneliğine (mecburi) Schalke üyeliği almış adamım benG.S. maçı için değil CL maçı için gelmek ha
Ahbert GS CL maçı için 2 seneliğine (mecburi) Schalke üyeliği almış adamım ben![]()
İnşallah alırız ozaman renktasNamazında niyazında alkole, kumara tövbe etmiş biriyim ama firmino gelirse oturma organımın nude resmini atarım