GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."

Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"

Dinozorlat geberip gitseler keske

Süleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."

Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"

Rodop kendi yorumunu bilgi diye vermiş yine. İyi sallamış.
1-) Futboldan sorumlu yetkili Erden Timur onun işine karışmıyorlar doğrusu bu zaten.
2-) Başkan destekliyor diyor. Zaten önemli olan bu. Yönetimde görevli olanlar kendilerine verilen görevleri hakkıyla yapsınlar yeter. Baskette ve sponsorlukta görevli olanlar net sınıfta kalmıştır mesela. Voleybol için bir şey diyemem yönetim geldiğinde zaten oyuncu kalmamıştı doğru dürüst orada Eşref beye yazar iş iyi oyuncuların transferini onaylamadığı için elimizden kaçmışlardı.
3-) Sportif Aş'de Fatih Demircan gibi isimlerde gayet destek oluyor Erden Timur'a. Yine aynı şekilde hem taraftar hem de Divan'da bir çok kez kendisinin hakkı verildi ve destek olundu kendisine.
4-) Erden Timur gibi söze önem veren ve sözünün eri olan biri söz verdiği projeleri tamamlamadan bırakıp gitmez. Ya başkanla aralarında büyük problem olur ki pek mümkün gözükmüyor anca o zaman gidebilir.

Erden Timur çocuk mu küsüp gitsin hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt