Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.659
- 1.292
- 1.148
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlere göre iki adayda bize yeşil ışık yakmış
O zaman şöyle soralım
Firmino'mu
Dembele'mi
İcardi kalırsa hangisini tercih etmeliyiz
Süleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."
Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"
Dinozorlat geberip gitseler keske
Tanganın ipi kopmuş bu hissiyatı iyi biliriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
veremezler,daha medyada kulübe küfürler eden soytarılara dava acamayan bir kulübüz korkaklıktan yada avukatımız yok bilmiyorumKoç, Erden Timur’un Yapıkredi’den aldığı krediyle falan tehdit etmeye kalkmış. Bize bunu yapmaya çakışan adamın hakemlere, Tff’dekilere düşük faizden kredi vermediği ne malum. Derhal savcılık göreve
Koç olduğu müddetçe adil rekabet olmayacak. Saha dışında herkesi kontrol altına alıyor. Temiz bir Türk futbolu için bu adamın gitmesi şartveremezler,daha medyada kulübe küfürler eden soytarılara dava acamayan bir kulübüz korkaklıktan yada avukatımız yok bilmiyorum
oylesıne pasif ve ezik kalıyoruz ki haliyle herifler dahada saldırıyor ben olsam bende benzerını yapardım açıkçası