GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlere göre iki adayda bize yeşil ışık yakmış

O zaman şöyle soralım

Firmino'mu

Dembele'mi

İcardi kalırsa hangisini tercih etmeliyiz

Icardi'den bagimsiz bence bu durum cunku Firmonho hedef forvet oyuncu degil. Dembele'de daha cok Gomis sonrasi klubeyi guclendirmek amaciyla istenen bir isim, yani Icardi'yi zorlamak adina veya onun olmadigi formulde ilk aday forvet olma adina (ki bence Icardi daha net bir isim, tartismasiz) kisacasi ikisi de Icardi durumundan bagimsiz alinabilir isimler. Ayrica, Mata ile de yollar ayrilir.

Süleyman Rodop: "Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."

Süleyman Rodop: "Erden Timur çıkıyor divan toplantısında sunum yapıyor, ön sırada oturanlar mırın kırın ediyor. Bahçıvansın biberin yok, olaylardan haberin yok diyorum ben onlara. Adam çıkıyor vizyon ortaya koyuyor, adamı yıpratıyorlar!"

Dinozorlat geberip gitseler keske

Benzer durumu ben suan profesyonel hayatimda yasiyorum. O nedenle empati kurabiliyorum kendisiyle. Cozum(ler) var ancak Galatasaray'in gercekten de zamani yok, 1 gun bile.

Sanirim erden timur a yapilan algi baski vs. Dolayi

TARAFTAR KENETLENMELI

Bir yandan yali cocugu + fb ile mhk tff medya

Diger yandan dinolar

12.30 baskin yayin

Fb de de valencia ile emre mor sinirdaymis..Gormeyeceklerinden o kadar emin ki millet spor programlarında hiç konuşulmuyor bile paso bizim sinirdakilerden bahsediliyor.

Bunlar alenen şike yapıyor

İtalyada falan bunlarin ceyregi yasanmadan kume dusuruldu kac takim

Koç, Erden Timur’un Yapıkredi’den aldığı krediyle falan tehdit etmeye kalkmış. Bize bunu yapmaya çakışan adamın hakemlere, Tff’dekilere düşük faizden kredi vermediği ne malum. Derhal savcılık göreve
veremezler,daha medyada kulübe küfürler eden soytarılara dava acamayan bir kulübüz korkaklıktan yada avukatımız yok bilmiyorum
oylesıne pasif ve ezik kalıyoruz ki haliyle herifler dahada saldırıyor ben olsam bende benzerını yapardım açıkçası

veremezler,daha medyada kulübe küfürler eden soytarılara dava acamayan bir kulübüz korkaklıktan yada avukatımız yok bilmiyorum
oylesıne pasif ve ezik kalıyoruz ki haliyle herifler dahada saldırıyor ben olsam bende benzerını yapardım açıkçası
Koç olduğu müddetçe adil rekabet olmayacak. Saha dışında herkesi kontrol altına alıyor. Temiz bir Türk futbolu için bu adamın gitmesi şart

Edit: Temiz derken kendim de inanmadım ama şu an 💩 götürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt