GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paintsil'e sövmen için mi motz açık alan oyuncusunu burada görsen hiç bir halt yapmıyor bu dersin.
Son zamanlarda oyun olarak değişti.Genk takımı genelde sağ taraftan hücum yaparken sağ bekte Daniel Munoz'u hücumda daha çok kullanıyo.Paintsil ona alan açıyo veya orta sahada o gün kim oynuyosa 1 pas üçgeni kuruyolar..

Son zamanlarda oyun olarak değişti.Genk takımı genelde sağ taraftan hücum yaparken sağ bekte Daniel Munoz'u hücumda daha çok kullanıyo.Paintsil ona alan açıyo veya orta sahada o gün kim oynuyosa 1 pas üçgeni kuruyolar..
sen izledin herhalde reis. ben tamamen istatistiğe baktım aslında. ankaragücü'nde izlemiştim ama :asd:

nereden baksak etkileyici istatistik.

aslında isim önemli değil de bir tane kıvrak kanat oyuncusu istiyorum. takımda topla gidebilen adam yok. rakip savunma kolay karşılıyor bizi.

Burda danimarkadan üyeler vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Bu cocuk nasil? Ilk full sezonu icin iyi rakamlari var. AL/SL maci yapmamisken belki ucuk piyasasi olmadan alinabilecek biri mi? 2 videosuna baktim fena durmuyor. Baya hizli ve cevik topcuya benziyor.

kaliteli biri olduğunu düşünmüyorum reis.

sen izledin herhalde reis. ben tamamen istatistiğe baktım aslında. ankaragücü'nde izlemiştim ama :asd:

nereden baksak etkileyici istatistik.

aslında isim önemli değil de bir tane kıvrak kanat oyuncusu istiyorum. takımda topla gidebilen adam yok. rakip savunma kolay karşılıyor bizi.
Belçika Ligi'nde ki maçları izlerim özellikle Genk'in maçlarını kaçırmamaya dikkat ederim.Öyle eskisi gibi savunma arkasına atılan toplarla iş yapmıyo.Genk'in bu sene oyununda kanatlarda ki kurulan üçgenlerin yeri ayrı.Bu sene daha çok buraya yoğunlaştılar.Bu Paintsil olur veya 1 başkası olur elinde Sacha Boey gibi hızlı 1 sağ bekin varken onu hücumda daha etkili kullanmak gerek.Rashica özelinded 1 kanat oyuncun varsa diğer sol kanatta kullanılabilir ama Yabancı Kural'ı var diye Kerem oynamakta.Seneye Yabancı Kural'ı eskisi gibi sınırsız olacaksa ben Rashica'nın bonservisi fazlaysa alınmasını istemiyom..

Çok doğru bir noktaya parmak basmış

Ayrıca, Okan Hoca 65-70'inci dakikalara kadar oyuncu değişikliği yapmama alışkanlığından kurtulmalı. *Bu bir Fatih Terim alışkanlığıydı, Buruk da bunu sürdürüyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
* .buna ben kismen katiliyorum. ozellikle fatih terim son donemi baglaminda.

Burda danimarkadan üyeler vardi yanlis hatirlamiyorsam.

Bu cocuk nasil? Ilk full sezonu icin iyi rakamlari var. AL/SL maci yapmamisken belki ucuk piyasasi olmadan alinabilecek biri mi? 2 videosuna baktim fena durmuyor. Baya hizli ve cevik topcuya benziyor.
@Yusuf Ciftci Bu takımı takip eden renktaşımız vardı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt