GSC Futbol Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mert Koch Abdül Guerreiro
Renato Torreira Paredes
Zaniolo İcardi Kerem

olmaz paredes yerine sanches cuk oturur

paredesin skill videoları bile rezalet

herifin bir tane bile driblingi yok

tek pascı herifin teki

Valla son iki yılını bilmiyorum ama ondan önce az biraz izlediğim paredes müthiş bir pasordu, bir tane driblingci kesin lazım tabi

Ekonomi batmadan Florya'dan dövizimizi kazanmalıyız

Sonra öyle bir emlak marketi olmayacak çünkü
Florya projesinde mevcut hükümetin kalması daha iyi olabilir çünkü oraya yapılması planlanan proje hali hazırda yabancı(Rus, katarvb.) ve zenginleri hedefliyor, KK gelseydi mesela yabancıya ev satışını durduracağı için satış konusunda daha zorluk yaşanabilirdi ama keşke KK kazansaydı da ekonomi toparlanma ihtimali olsaydı. Proje falan bunlar bir şekil halledilirdi zaten.

Boey kesin gidici gözüküyor, Gendrey ve ya Pembele yi almak lazim. Hangsini tercih edersiniz ve neden?

Orta saha icin ya riske girip Renato, Ndombele filan alacagiz ya da Scout transferi.

Paredes ne yaw? Geceleri Icardi'ye eslik etsin diye ni alicaz??

Sozlesmesi biten Suriyeli vatandaslarimizi (!) Tribunlere cekip forma sattiracak, Sergio dingilini unutturacak Dahoud varken ustelik.

Su konuyu biraz acsak ? Dinamik derken oyunda kurabilen bir isim mi ? Skorer mi ? Defans-ilk mentaliyle oynayan bir profil mi ? Torreira'nin kalacagi durumda buna gore konusmaliyiz diye dusunuyorum.
Dinamik:

a. 1. Mekaniğin kuvvet, hareket, enerji arasındaki ilişkilerini inceleyen dalı, devim bilimi. 2. sf. fiz. Hareketli, her an değişebilen, duruk karşıtı

Yani hareketli. Ndiaye yahut Gedson tarzinda. Hem defansi hem hucumu yardim edecek biri. Seviyeye gore pas kalitesi de iyi olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt