Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Hikayesi harika oldu gerçekten bu sezonun. Gurur duyuyoruz mutlu dolaşıyoruz. Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim’in Suarez istediği dönem bu da yeni çıkmıştı, bize yazılmıştı 16’yken falan herhaldeDaha veletken bizle CL maçına çıkmıştı galiba CL'de ilk maçıydı hatta
Hey gidi
![]()
Aynen hatırlıyom ama ilk maçı değilmiş. Herifin CL debut 16 yaşındaymış bizle oynamadan bir sene önce yaniTerim’in Suarez istediği dönem bu da yeni çıkmıştı, bize yazılmıştı 16’yken falan herhalde
Ben geçen os listesi yaptım 50 sayfa geride bulabilirsin oradan birer birer yazıyolar.Öğlen tielemans yazdım akşam tavares ikisininde ismi düştü
Benim bu büyüklük şaka mı
nası ya yok ali samiGeliyor
Kerem giderse BarnesTilemans+madison paketi mi
bence imkansız transferTielemans 8 numara için ismi geçenler arasında en iyi isim olabilir ama çok zor bir transfer.
Toreyra+zanyola+boey = 110 m euroKerem giderse Barnes
Gomis yerine de ihaneacho
Bir yorumda Zakharyan-Torreira ve Tielemans üçlüsünü gördüm. Acayip olurdu.
hükmen mağlubiyetMuslera
Boey Nelsson Abdulkerim Angelino
Zakharyan Torreira Tielemans
Zaniolo Icardi Kerem
ŞL içindir o kadro.hükmen mağlubiyet
Artık almayalımZekiraya hala soğuk mu acaba bize kumaşı iyi gözüküyordu o genconun.
Olmaz öyle aynı gün yazıcan akşamına fabrizio şıklatıcak bişeylerBen geçen os listesi yaptım 50 sayfa geride bulabilirsin oradan birer birer yazıyolar.