- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
15 golle bitirir 8'i penaltıdan.İcardi olmazsa ronaldo malını alırız kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
15 golle bitirir 8'i penaltıdan.İcardi olmazsa ronaldo malını alırız kesin
Icardi gitse Weghorst gelse 10 haftaya kalmaz ıslıklanır. Kulüp tarihinin en iyi santraforunu 1 sene gösterip yerine kimi alırsan al beklenti altında kalacaktır. Icardi giderse Lewandowski seviyesinde birini almak lazım.
Nuri demiştim herhalde. Uplayalım bakalımNuri vs Okan başlığında buluşalım
Erden Timur'a güveniyorum ama Icardi'nin yerini doldurma ihtimalimiz pek yok kaldı ki Icardi takım içi arkadaşlık ortamı da çok iyiydi Torreira ile sürekli takılıyorlardı giderse Torreira içinde sorun başlar. Sadece bir oyuncudan fazlasıydı umarım dediğim gibi alırız aksi durumda Torreira ayrılığı da ufukta gözükür.Dogru, ama 1 oyuncuya bu kadar baglanmak kotu bir sey aslinda. Biz takim kurgusunu guclu tutarsak daha kotu topcularla da basarili olabiliriz. Ama yaslilari doldurursak bir zamanlarin Besiktasi gibi oluruz
Vınla.İcardi yerine Dembele veya Weghorst alınır.Yedeği de Aubameyang veya Bakambu olur.İcardi bizim için çok güzel 1 fırsat transferiydi.Bu transfer için Erden başkana ve Dursun başkana teşekkür ederim..
Yazdıklarını bunun avatarının sesiyle okuyom ben reis yavNuri demiştim herhalde. Uplayalım bakalım
Levent reis e dön artık ulan.Yazdıklarını bunun avatarının sesiyle okuyom ben reis yav
![]()
Herkes gidecek.Zehrada tabikiHuvvaaaaaaağğğğğğğğğğğğ
icardi gidiyorr
Icardi => Manchester United
Sadece his
Bu avatarı sevdimLevent reis e dön artık ulan.
Zehram avrupaya gitmesin, fbye gitse bile en azından Türkiyede oynar.Herkes gidecek.Zehrada tabiki
Levente dönmen için ndiaye presi uygulamaya karar verdim an itibariyleBu avatarı sevdim![]()
Manunun weghorstla,lpoolun gakpoyla,chelseanin havertzle,bayernin motingle,milanın jiruyla sahaya çıktığı herkesin haldır huldur fw aradığı dönemde kendisini kimsenin düşünmemesi çok şey anlatıyo aslında15 golle bitirir 8'i penaltıdan.
Avatarı degistir uğursuz geldinBu avatarı sevdim![]()